.
.
.
.
.

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μεταξύ του Διαγόρα Στεφανοβικείου και του προπονητή Μιχ. Ζιώγα

Με ανακοίνωσή της η ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Ζιώγα μετά από την παραίτηση που υπέβαλλε ο Λαρισαίος προπονητής.

Ευχαριστίες από το Δημοτικό Σχολείο Καλλιθήρου για την ολοκλήρωση των εργασιών στη σκεπή

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και η Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Καλλίθηρου, ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση του χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζαμε στη Σχολική μας Μονάδα, με πλημμύρες στις αίθουσες διδασκαλίας κατά τις βροχερές ημέρες, με άμεση αντικατάσταση τόσο της κεραμοσκεπής όσο και της οροφής του κτηρίου.

Κάλεσμα συμπαράστασης στους αγρότες από τους Συλλόγους Γυναικών

Ο Σύλλογος Γυναικών  Ν. Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΥΤΣΙΛΗ» και Ταμασίου (μέλη ΟΓΕ), εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και καλούμε τις εργαζόμενες,  άνεργες, συνταξιούχους, και  νέες να πάρουν μέρος μαζικά την αγροτική κινητοποίηση την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη στις 12 το μεσημέρι στον κόμβο του Ε65.

Συνάντηση του Δημάρχου Αργιθέας Α. Στεργίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδη

Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, ζήτησε από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη κατά την πρόσφατη συνάντησή τους, την επίσημη συνδρομή της πολιτείας στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η νέα δημοτική αρχή για την εξασφάλιση μιας βιώσιμης αναπτυξιακής τροχιάς της περιοχής.

Νέες μελέτες και χρηματοδότηση για να ενταχθούν όλα τα χωριά του Δήμου Μουζακίου στον Βιολογικό Καθαρισμό ζητά η αντιπολίτευση

Ο βιολογικός καθαρισμός της πόλης του Μουζακίου και Μαυρομματίου  είναι ένα έργο που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, έργο υποδομής  προ απαιτούμενο για να  μπει ο Δήμος μας σε αναπτυξιακή τροχιά και να χαρακτηριστεί σύγχρονος.

Φ. Αλεξάκος: "Επιμένει ο κ. Τσιάκος να πετάει την μπάλα στην κερκίδα και να συνεχίζει τις σπατάλες"

Όπως περιμέναμε, καμιά απάντηση επί της ουσίας. Μόνο υβριστικοί χαρακτηρισμοί και προσήλωση στον δικό τους στόχο. Βόλτες, σπατάλες, καλοπέραση και προσωπικές εξυπηρετήσεις.

Καρδίτσα: Με το πτυχίο ανά χείρας 17 νέοι τεχνολόγοι τροφίμων (+Φώτο +Βίντεο)

Απόφοιτοι του προγράμματος σπουδών Τεχνολογίας Τροφίμων, 17 τον αριθμό, ορκίστηκαν σήμερα Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, στην Καρδίτσα, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις σπουδές τους.

Οι τέσσερις Ειδικοί Σύμβουλοι & Συνεργάτες που επέλεξε ο Δήμαρχος Μουζακίου Φ. Στάθης

Με απόφαση του Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη έγιναν γνωστοί οι τέσσερις Ειδικοί Σύμβουλοι & Συνεργάτες που θα προσληφθούν στο Δήμο για όλη τη διάρκεια της τρέχουσας Δημοτικής Αρχής.

Κάλεσμα από τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων & Συνταξιούχων και του Συνδικάτου Οικοδόμων στην κινητοποίηση των αγροτών στον Ε65

Συμπαρατασσόμαστε στον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και καλούμε τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, γυναίκες και νεολαία να ενισχύσουν την αγροτική κινητοποίηση και με την φυσική τους παρουσία την Τετάρτη 4 Δεκέμβρη στις 12 το μεσημέρι στον κόμβο του Ε65.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ