.
.
.
.

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019

Δημ. Παπακώστας: Επικίνδυνα σημεία στον άξονα "Καρδίτσα - Αργιθέα - Άρτα"

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Δυτική Θεσσαλία, στα Τρίκαλα και Καρδίτσα, γέννησε ελπίδες για την ολοκλήρωση του πολύπαθου Αειφορικού Υδροηλεκτρικού έργου της Συκιάς Αργιθέας & την άμεση λειτουργία του έτοιμου έργου της Μεσοχώρας Τρικάλων, για τα οποία το Δημόσιο έχει δαπανήσει τεράστια κονδύλια και παραμένουν ημιτελή, παρατημένα ή αναξιοποίητα έως σήμερα.

Σημαντικές οι ελλείψεις σε εξοπλισμό και ιατρικό προσωπικό στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Φτάνουμε στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τα οξυμμένα λειτουργικά προβλήματα του Νοσοκομείου, αλλά και των Κέντρων Υγείας του Νομού Καρδίτσας παραμένουν άλυτα!

Γαβρόγλου σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στην Καρδίτσα: "Σας γράφω για να σας προφυλάξω από τους μολοτωφοχαρείς του κόμματός σας"

Αξιότιμε κ.Πρωθυπουργέ,

Με χαρά διαπιστώνω ότι μετά από πολλές περιπέτειες και δυσκολίες ανακαλύψατε στην Καρδίτσα, στην μικρή αλλά περήφανη πόλη του Θεσσαλικού κάμπου, τις αρετές του δημόσιου πανεπιστημίου.

Α1 ΕΠΣΚ: Απώλειες εκτός έδρας για Μουζάκι και Λεοντάρι - Πέρασε 2η με ανατροπή η Αργιθέα!

Συνωστισμός στην κορυφή της Α1' ΕΠΣΚ μετά την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής με τρεις ομάδες να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις με διαφορά ενός βαθμός έκαστη.

Α΄ΕΠΣΚ: Πρωταθλήτρια χειμώνα η Αναγέννηση!

Πρωταθλήτρια χειμώνα στην Α' ΕΠΣΚ αναδείχθηκε η Αναγέννηση αφού το απόγευμα του Σαββάτου πέρασε ...πανηγυρικά από το Καππαδοκικό διατηρώντας το αήττητο στο πρωτάθλημα ενώ την ίδια ώρα ο Απόλλωνας Μακρυχωρίου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αγναντερού.

Ενημερωτική παρέμβαση το πρωί το Σαββάτου στην Καρδίτσα από την "Ανοιχτή Συνέλευση"

Παρέμβαση στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου η “Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στην “πράσινη ανάπτυξη” και στα Αιολικά στα Αγραφα” στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών σχετικά με όλα όσα σχεδιάζονται για την περιοχή των Αγράφων με την εγκατάσταση αιολικών πάρκων...

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ