.
.
.
.
.

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019

Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κ.Ελλάδας: Εμείς και οι συμπολίτες μας προσφέρουμε για το Ίδρυμα Ειδικών Παιδιών - Ατόμων Νομού Μαγνησίας "Άσπρες Πεταλούδες"

Η Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, για φέτος ενισχύει το Ίδρυμα Ειδικών Παιδιών-Ατόμων Νομού Μαγνησίας ‘’Άσπρες Πεταλούδες’

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, θα παραστεί συμπροσευχόμενος κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών, θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Καρδίτσης.

Εκτάκτως στη Λιβύη ο Νίκος Δένδιας

Στη Λιβύη μετέβη ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μετέβη με το κυβερνητικό αεροσκάφος, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ελληνική πλευρά.

Περιβαλλοντική και Οικολογική Παρέμβαση: "Η ρύπανση… στο ποτάμι του Μουζακίου….δεν έχει τελειωμό"

Αγαπητοί Πολίτες

Παρά τις προσπάθειες που πιστεύουμε ότι, κάνει ο Δήμος Μουζακίου και παρά τον αγώνα της Οργάνωσής μας για έναν «καθαρό Πάμισο»,

Αίτημα χρηματοδότησης για ράμπες και WC για ΑμεΑ σε σχολεία θα υποβάλει ο Δ. Καρδίτσας

Αίτημα χρηματοδότησης για την κατασκευή ραμπών και χώρων Υγιεινής για την πρόσβαση και εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ, σε σχολικές μονάδες, πρόκειται να υποβάλλει ο Δήμος Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ