.
.
.
.
.

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019

Λία Ρογγανάκη: "Κάτι τρέχει με εμάς"

Αισθάνομαι σαν να ζω το θέατρο του παραλόγου, σε διάφορες πράξεις. Παράνομες καταλήψεις (τουλάχιστον σαράντα κτιρίων) , αυθαιρεσία σε βάρος ιδιωτικών και δημόσιων περιουσιών, ρευματοκλοπές, δεκάδες δικαστικές αποφάσεις και εισαγγελικές παραγγελίες για να παραδοθούν τα κτίρια στους ιδιοκτήτες τους (που εκκρεμούσαν για χρόνια) και ένας πρώην υπουργός και νομικός που ισχυρίζεται πως όλα αυτά αποτελούν πολιτιστικό γεγονός.

ΕΣΠΑ Περιφέρειας Θεσσαλίας: Πρόγραμμα κοινωνικής επανένταξης για πρώην χρήστες ναρκωτικών

Την ομαλή κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη 40 πρώην χρηστών ναρκωτικών χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 του έργου «Επιχορήγηση ΚΕΘΕΑ για την λειτουργία Προγράμματος Κοινωνικής Ένταξης Περιφέρειας Θεσσαλίας» με προϋπολογισμό 203.136 ευρώ.

Φιλανθρωπικό bazaar μαθητών του Γυμνασίου Παλαμά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό bazaar μαθητών του 1ου Γυμνασίου Παλαμά, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στις εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Παλαμά στην κεντρική πλατεία.

Σε μια σύγχρονη και πράσινη πλατεία μετατρέπεται η Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο

Προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Βόλου οι διαδικασίες για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που αναμένεται να αναβαθμίσει το αστικό περιβάλλον της πόλης του Βόλου.

Απόφαση πρόσληψης του Παναγιώτη Μπεκιάρη ως Ειδικού Συμβούλου στο Δήμο Αργιθέας

Σε απόφαση πρόσληψης του Παναγιώτη Φωτ. Μπεκιάρη κατηγορίας Π.Ε Οικονομικών Επιστημών, ως Ειδικού Συμβούλου του Δήμου Αργιθέας προχώρησε σήμερα (23/12) με απόφασή του ο Δήμαρχος Αργιθέας Α. Στεργίου και μετά από σχετική προκήρυξη της θέσης που είχε προηγηθεί.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ