.
.
.
.
.

Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019

Πέρασαν από το Δ.Σ. Μουζακίου τα ανταποδοτικά της "ΔΕΗ Ανανεώσιμες" για τις παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο για να διέλθουν οι ανεμογεννήτριες (+Φώτο +Βίντεο)

Εκτός ημερησίας διάταξης ως κατεπείγον ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου της περασμένης Δευτέρας (23/12) αίτημα της "ΔΕΗ Ανανεώσιμες" για παρεμβάσεις σε δημοτικές εκτάσεις παραπλεύρως της επαρχιακής οδού Μουζακίου - Δυτ. Αργιθέας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διαπλατύνσεις για να μπορέσουν να μεταφερθούν τα πτερύγια των ανεμογεννητριών για το αιολικό στη θέση "Αέρας - Αφεντικό".

Ψηφίσθηκαν προϋπολογισμός και Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2020 στο Δήμο Μουζακίου (+Φώτο)

Προς συζήτηση και λήψη απόφασης ήρθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου την προπαραμονή των Χριστουγέννων το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του 2020 σε τακτική και ειδική συνεδρίαση αντίστοιχα.

Σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στην Πιερία - Νεκρός 36χρονος και τραυματίας 44χρονος

Το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων λίγο πριν τις 22.00, στην Επαρχιακή οδό Κορινού – Κατερίνης, φορτηγό το οποίο οδηγούσε 36χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πιερίας, το οποίο οδηγούσε 44χρονος και μαζί του επέβαιναν δύο επιβάτες, στον Κορινό Πιερίας.

Την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου η κηδεία του Θεόδωρου Παπαγιαννόπουλου

Κηδεύεται σήμερα Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου και ώρα 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Θεολόγου της κοινότητας Πεδινού Καρδίτσας ο Θεόδωρος Παπαγιαννόπουλος, συνταξιούχος αστυνομικός, ετών 57.

Δημ. Παπακώστας: "Κάλαντα για ευγενικό σκοπό στα ακριτικά Θεσσαλικά Βραγκιανά"

Μια νύφη μας, νησιώτισσα από την Πάρο η κ.Βασιλεία Λάζαρου Μόκκα , μόνιμη κάτοικος της ορεινής συνοικίας των Ρογκίων Βραγκιανών, συνέλαβε την όμορφη ιδέα και πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει μια παρέα και από σπίτι σε σπίτι ψάλανε σήμερα (σ.σ. 24/12), τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα μαζί με τον νέο κοινοτικό σύμβουλο Γιάννη Παπαϊωάννου και τον Πάνο Ηλ.Πολύζο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ