.
.
.
.
.

Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019

Καιρός ν. Καρδίτσας: Τσουχτερό κρύο άνευ φαινομένων από την "Ζηνοβία"

Με τσουχτερό κρύο αλλά χωρίς φαινόμενα δείχνει ότι θα επηρεάσει την Καρδίτσα και την ευρύτερη περιοχή της Δυτ. Θεσσαλίας η κακοκαιρία "Ζηνοβία" ένα περίπου 24ωρο πριν την εκδήλωση των φαινομένων.

Ανακοίνωση της "Ανοιχτής Συνέλευσης ενάντια στην πράσινη ανάπτυξη" για τη στάση του Δημάρχου Μουζακίου κ. Στάθη

«Με αιφνιδιαστικό τρόπο ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου εισήγαγε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο αίτημα της εταιρίας που ενδιαφέρεται για την κατασκευή του αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη θέση «Αέρας – Αφεντικό».

Σφοδρή σύγκρουση με νεκρό και τραυματίες στο δρόμο Λαμίας – Αμφίκλειας (+Φώτο)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (27/12) γύρω στις 16:45' στο δρόμο Λαμίας – Αμφίκλειας κοντά στο Παλαιοχώρι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Δημοπρατείται το οδικό τμήμα Νεράιδα – Τριφύλλα

Στη δημοπράτηση του έργου της βελτίωσης του οδικού τμήματος Νεράιδα – Τριφύλλα, μήκους 1500μ, στην Π.Ε. Καρδίτσας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς εγκρίθηκε η διάθεση πίστωσης ύψους 1.000.000 ευρώ.

Μουσικοθεατρική παράσταση υλοποίησε ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων

Μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδικά και εφηβικά τμήματα ελληνικών χορών του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων δημιουργώντας πραγματικά το αδιαχώρητο τόσο από τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων σε αυτή, όσο και από την καλή διάθεση των παρευρισκομένων που ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ