.
.
.
.
.

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019

«Φόρος τιμής και μνήμης στον τόπο, το βιβλίο του συλλόγου Κουμπουριανιτών Αττικής, το οποίο παρουσιάστηκε στην Αθήνα»

Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το βιβλίο «Κουμπουριανά Αργιθέας Καρδίτσας. Ιστορία και Λαογραφία», σε ειδική εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κουμπουριανιτών Αττικής, στην Αθήνα.

Βραβεύθηκε ο Κ. Αγοραστός από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τεχνικών Έργων

Από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τεχνικών Έργων βραβεύτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για τη συνεισφορά του στην έγκαιρη και επιτυχή ολοκλήρωση της χρηματοδότησης των τεχνικών έργων του ΕΣΠΑ 2007 -2014.

Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Θεσσαλίας

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. και Αντιπροσώπων στο Τοπικό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. είχαμε την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στην Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Θεσσαλίας.

Ανακοίνωση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων στις Ε.Ο.

Στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη 14/2/2019 η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων με κλιμάκιο συναρμοδίων υπουργών, η κυβέρνηση δεν δέχτηκε να ικανοποιήσει ούτε ένα από τα δίκαια αιτήματα των αγροτών που βρισκόμαστε για 20 μέρες στα μπλόκα.

Χρ. Κατσαβριά: Ανακατασκευάζεται η ιστορική γέφυρα Κοράκου

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, κ. Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβοόλιο, με θέμα «Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Κληρονομιά – Γέφυρα Κοράκου στην Κοιλάδα Αχελώου».

Δημ. Παπακώστας: "Έπεσαν οι Υπογραφές για Μνημόνιο Συνεργασίας Αναστήλωσης Κορακογεφυριου!"

Οι Υπουργοί Υποδομών Χρήστος Σπιρτζης και Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά μαζί με τον υφυπουργό Οικονομίας Στάθη Γιαννακιδη,τους περιφερειάρχες Θεσσαλιας Κώστα Αγοραστό - Ηπείρου Αλέκο Καχριμανη,

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για την ανακατασκευή της Γέφυρας Κοράκου (+Φώτο +Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/2) στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα εκδήλωση με θέμα: “Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Κληρονομιά - Γέφυρα Κοράκου στην Κοιλάδα Αχελώου” που διοργάνωσε η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ