.
.
.
.
.

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

Εξατομικευμένη και βιώσιμη λύση για τον ΤΟΕΒ Σελλάνων από τη ΔΕΗ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, της κας Χρυσούλας Κατσαβριά – Σιωροπούλου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Καρδίτσας, του Προέδρου κ. Γ. Μπεκιάρη και μελών της διοίκησης του ΤΟΕΒ Σελλάνων προκειμένου να συζητήσουν το πρόβλημα που υπάρχει με την αποπληρωμή των υποχρεώσεων του ΤΟΕΒ προς τη ΔΕΗ και την εξεύρεση ευνοϊκής ρύθμισης των οφειλών.

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς-Με ματσάρα στα ημιτελικά του Ντουμπάι

Ανεξάντλητος μοιάζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και στο Ντουμπάι, αφού ξεπέρασε την κούραση και επικράτησε με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 6-1) του Χούμπερτ Χούρκατζ, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά.

Τους 91 έφτασαν οι νεκροί της γρίπης

Με αμείωτο ρυθμό συνέχισε η γρίπη να προκαλεί επιπλοκές και θανάτους και αυτή την εβδομάδα, κατά την οποία καταγράφηκαν 17 νέοι θάνατοι ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων της εποχικής γρίπης στους 91.

Λάρισα: Τους συνέλαβαν με 11 σπαθιά…

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο άτομα, ηλικίας 28 και 34 ετών, κατηγορούμενα για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί αθλητισμού και περί ναρκωτικών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ