.
.
.
.
.

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019

Επίσκεψη εκπαιδευτικών και μαθητών Erasmus+ από πέντε χώρες στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκπαιδευτικές, μαθησιακές και πολιτιστικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν από την Δευτέρα 4/3/2019 έως και την Παρασκευή 8/3/2019, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ KA229 με τίτλο Cyberbullying-The Digital Tsunami και κωδικό 2018-1-FR01-KA229-047859_3, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας.

Κοινό κάλεσμα ΑΣΥ - ΔΗΠΑΚ - ΑΣΕ - ΔΑΣ για το συλλαλητήριο της Τετάρτης

Οι ελλείψεις στις δημόσιες δομές υγείας του νομού Καρδίτσας είναι πλέον ο κανόνας. Τα γνωστά σε όλους προβλήματα με την παιδιατρική και τη γυναικολογική κλινική αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου, που το τελευταίο διάστημα  έχουν έρθει στην επιφάνεια με τον πιο δραματικό τρόπο για τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών σε υγεία.

Ημερίδα με θέμα «Μέλισσες - επικονιαστές και άνθρωπος»

Ο Σύλλογος Μελισσοκόμων Καρδίτσας, ο ΕΛΓΟ Δήμητρα και το ΚΠΕ Μουζακίου συνδιοργανώνουν ημερίδα την Πέμπτη 14 Μαρτίου 6.30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας με θέμα «Μέλισσες-επικονιαστές και άνθρωπος».  

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ: Κρύο, θυελλώδεις άνεμοι, βροχές και χιόνια από το πρωί της Τρίτης (12/3)

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού με δείκτη προειδοποίησης 2/3 εξέδωσε το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας η Ε.Μ.Υ. με το οποίο γνωστοποιεί τη μεταβολή των καιρικών συνθηκών από το πρωί της Τρίτης με ισχυρές βροχές που κατά τόπους θα δώσουν χαλαζοπτώσεις, θυελλώδεις ανέμους και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας που θα φέρει και χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα 12 δρόμων της Καρδίτσας - Δείτε ποιους δρόμους αφορά

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από Τρίτη 12 Μαρτίου έως 15 Μαρτίου και ώρες 07:00΄- 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, επί των τμημάτων των ακόλουθων οδών της Καρδίτσας:

Πολλές χώρες καθηλώνουν εκατοντάδες Boeing 737 MAX 8 μετά τη συντριβή του αεροσκάφους της Ethiopian Airlines

Οι αρχές της Κίνας έδωσαν εντολή σήμερα στις αεροπορικές εταιρείες της χώρας να αναστείλουν τις πτήσεις των Boeing 737 MAX 8, μετά τη συντριβή, την Κυριακή, ενός αεροπλάνου του τύπου που ανήκε στην Ethiopian Airlines και εκτελούσε δρομολόγιο από την Αντίς Αμπέμπα στο Ναϊρόμπι.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ