.
.
.
.
.

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Αθανάσιος Καρύδας: Ο κ. Αθανάσιος Παπουτσής συντάσσεται με τη "Νέα Ελπίδα"

Αγαπητοί συντοπίτες και συνδημότες, φίλες και φίλοι, συνεχίζοντας την παρουσίαση των συνεργατών μου υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω τον κ. Αθανάσιο Παπουτσή υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με το συνδυασμό μας ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ.

Αθανάσιος Καρύδας: Η κ. Βασιλική Πλακιά συντάσσεται με τη "Νέα Ελπίδα"

Αγαπητοί συντοπίτες και συνδημότες, φίλες και φίλοι, συνεχίζοντας την παρουσίαση των συνεργατών μου υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω την κυρία Βασιλική Πλακιά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με το συνδυασμό μας ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 13-14/3 στην Α.Θ.Ε. από κόμβο Ευαγγελισμού έως κόμβο Πλαταμώνα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.,

Αθανάσιος Καρύδας: Ο κ. Ηλίας Καυκούλας συντάσσεται με τη "Νέα Ελπίδα"

Aγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι, μετά την ανακοίνωση του εκλογικού συνδυασμού μας ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ, για το Δήμο Μουζακίου, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να αρχίσω την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού μας.

Σφοδρή χιονόπτωση στα ορεινά και ημιορεινά της Καρδίτσας

Ιδιαίτερα πυκνή χιονόπτωση έντυσε μέσα σε τέσσερις ώρες στα λευκά τα ορεινά αλλά και τα ημιορεινά του νομού Καρδίτσας το απόγευμα της Τρίτης (12/3) με τη χιονόπτωση να συνεχίζεται και αυτή την ώρα (22.30) με ιδιαίτερη ένταση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ