.
.
.
.

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019

10 άτομα για συμβάσεις έργου αναζητά το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά 10 άτομα για την κάλυψη αναγκών των Παραρτημάτων επιθυμεί να προχωρήσει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κάλυψη αναγκών των Παραρτημάτων του.

Γρεβενά: Νεκρός ηλικιωμένος μετά από φωτιά στο σπίτι που διέμενε

Μια μονοκατοικία στο χωριό Κοκκινιά Γρεβενών τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ οι άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Γρεβενών που έσπευσαν στο σημείο μετά από ενημέρωση των περιοίκων εντόπισαν νεκρό στο δωμάτιό του ένα άτομο ηλικίας 90 ετών.

Βρετανικό κοινοβούλιο: Αποκλείεται δια παντός ένα Brexit χωρίς συμφωνία - Παραιτήθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Συντάξεων

Σε μια ακόμα ψηφοφορία στο Βρετανικό κοινοβούλιο, υπερψηφίστηκε το σχέδιο της Τερέζα Μέι, το οποίο βγάζει "εκτός πλάνων" το ενδεχόμενο μιας αποχώρησης από την Ε.Ε χωρίς συμφωνία.

«Πάγωμα» των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υιοθέτησε με ευρεία πλειοψηφία την έκθεση της εισηγήτριας Κάτι Πίρι, για την Τουρκία, στην οποία καλείται η Ευρωπαϊκή Ένωση να αναστείλει επίσημα τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Άγκυρα, καταδικάζοντας τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου και των θαλάσσιων υδάτων της Ελλάδας και τονίζοντας την ανάγκη άρσης του casus belli.

Φ. Αλεξάκος: "Απάντηση στον Β. Τσιάκο για το πολυδιαφημισμένο, αλλά «ελάχιστο» έργο στην Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας"

Πολύ καλά κάνει ο κ. Τσιάκος και «πετάει την μπάλα στην κερκίδα», όταν πρόκειται για το «έργο» που επιτέλεσε στα χρόνια της θητείας του.

Κάλεσμα της Ένωσης Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Καρδίτσας σε ενημερωτική εκδήλωση

Ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο επιμελητήριο με θέμα «πνευματικά δικαιώματα κ επιχειρήσεις» με κεντρικό ομιλητή τον κο Καβαθά Γεώργιο πρόεδρο της ΓΣΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ.

Δύο συλλήψεις στα Τρίκαλα για 1 κιλό κάνναβη και μικροποσότητες κοκαΐνης

Συνελήφθησαν σήμερα Τετάρτη (13/3) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων δύο άτομα και συγκεκριμένα μία 51χρονη και ένας 31χρονος, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ