.
.
.
.
.

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Επανέναρξη μεταφοράς των μικρών μαθητών από τον οικισμό Μαύρικα στο σχολείο

Το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την μεταφορά των μικρών μαθητών από τον οικισμό Μαύρικα από και προς το σχολείο τους, διευθετήθηκε και πλέον η διαδικασία γίνεται κανονικά.

Κάλεσμα της "Οικολογικής Θεσσαλίας" στο συλλαλητήριο των Βολιωτών κατά της καύσης

Η Περιφερειακή Παράταξη "Οικολογική Θεσσαλία" εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στη σχεδιαζόμενη καύση σκουπιδιών από την τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ και λέει κατηγορηματικά ΟΧΙ στην καύση οποιονδήποτε εναλλακτικών καυσίμων που βλάπτουν την υγεία των ανθρώπων.

Ανακοίνωση της ΕΠΣΚ για τον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνών

Σε ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (15/3) η Επιτροπή Πρωταθλήματος - Κυπελλου της Ένωσης.

Στις Βρυξέλλες για τις νέες χρηματοδοτήσεις ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου

Ο υπ. Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου συνεχίζοντας τη διαρκή προσπάθεια εξασφάλισης θεσμικών συνεργασιών, παραβρέθηκε αυτή τη φορά στις Βρυξέλλες.

Κάλεσμα για συμμετοχή στον αγωνιστικό εορτασμό του Κιλελέρ από τους συλλόγους γυναικών

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΥΤΣΙΛΗ» και Ταμασίου (μέλη ΟΓΕ) Χαιρετίζουμε και στηρίζουμε τους αγώνες των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, που για άλλη μια χρονιά βρέθηκαν σε σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική του ξεκληρίσματος, αλλά και των αγροτοδικείων.

Πρόγραμμα επιμορφώσεων στο πλαίσιο του 35ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 35ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που διοργανώνει, από 14 έως 23 Μαρτίου, η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού γίνεται γνωστό στο κοινό πως θα πραγματοποιηθεί ένας κύκλος επιμορφωτικών συναντήσεων για τις τέχνες του θεάτρου με τους πλέον έμπειρους επιμορφωτές.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 17 & 18 Μαρτίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή της Ορθοδοξίας 17 Μαρτίου 2019, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ