.
.
.
.

Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέα ρακέτα με την ελληνική σημαία! (+Φώτο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το πιο… hot όνομα στο παγκόσμιο τένις. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στα κορτ και απασχολεί ολοένα και περισσότερους φίλους του αθλήματος σε όλο τον πλανήτη.

Εκλογές Μαΐου: Ψήφος σε 4 κάλπες σε δύο εκλογικά τμήματα - Άλλες τρεις τροπολογίες

Αλλαγές στη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, φέρνουν τέσσερις τροπολογίες που θα κατατεθούν στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, που εισάγεται την Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Ευμορφίας Παγκάκη με το συνδυασμό "Ενωτική Πρωτοβουλία" της Παρασκευής Ντούρβα

Η υγεία, υπέρτατο αγαθό είναι άμεσα εξαρτημένη από το περιβάλλον, τις συνθήκες διαβίωσης και διατροφής του ανθρώπου.

Αγωγές σε κακοπληρωτές αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Μουζακίου

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Μουζακίου ορίστηκαν δύο δικηγόροι η οποίοι θα αναλάβουν την άσκηση αγωγών σε όσους οφείλουν περισσότερα από 1.000 ευρώ στη Δημοτική Επιχείρηση.

ΠΑΜΕ Καρδίτσας: "Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη"

Αυτές τις μέρες επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ. Ένα Συνέδριο παρωδία, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του εργοδοτικού συνδικαλισμού με αντιπροσώπους, που είτε είναι οι ίδιοι εργοδότες είτε συμμετέχουν από Εργατικά κέντρα, που στη συνήθη «νόμιμη» λογική του εργοδοτικού συνδικαλισμού φτιάχνουν σωρεία Σωματείων μηχανισμών, για να διατηρούν τους αντεργατικούς συσχετισμούς.

Ενημέρωση από 11 Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για τις επεκτάσεις ηλεκτροφωτισμού

Στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 11-02-2019 στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, ύστερα από σύγκληση των 11 υπογραφόντων δημοτικών συμβούλων, συζητήθηκε το θέμα των επεκτάσεων ηλεκτροφωτισμού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ