.
.
.
.
.

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Στην Εθνική Ελλάδος κλήθηκε η Ειρήνη Τσαπράζη

Στην Εθνική ομάδα κολύμβησης κλήθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) η αθλήτρια της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας και του ΑΣΚ Ολυμπιακός, Ειρήνη – Αγορίτσα Τσαπράζη.

Κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής έτους 2019

Την 18-03-2019 συνεκλήθη το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής έτους 2019 υπό την προεδρία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και με εισηγητή τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Η Αρχή Εξετασης Προδικαστικών Προσφυγών ακύρωσε την απόφαση του Δ.Σ. Σοφάδων - Προχωρά κανονικά το έργο προμήθειας φωτισμού LED

Νέα δεδομένα προέκυψαν σήμερα (Τρίτη 19/3) για το έργο προμήθειας – εγκατάστασης φωτιστικών σωμάτων τύπου LED για εξοικονόμηση ενέργειας για το δημοτικό φωτισμό του Δήμου Σοφάδων.

Κ. Αγοραστός: "Κάντε τα Κέντρα Κοινότητας χρήσιμα στην κοινωνία"

«Κάντε τα Κέντρα Κοινότητας χρήσιμα στην κοινωνία» ήταν το μήνυμα που έστειλε σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός καλώντας εργαζομένους και Δήμους να αξιοποιήσουν αυτό το χρήσιμο εργαλείο που η Περιφέρεια έδωσε σε όλους τους Δήμους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον – 23 από τους συνολικά 25- για να βοηθήσει την κοινωνική ένταξη ευάλωτων ομάδων, την επιστροφή στην εργασία και την καταπολέμηση της φτώχειας και των ανισοτήτων.

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας για την προσαγωγή μαθητών του 4ου ΓΕΛ

Μπροστά στις νέες εξαγγελίες του Υπουργείου Παιδείας για τις αλλαγές στην εκπαίδευση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η ΕΕ επιβάλλουν στον χώρο της παιδείας αντιδραστική μεταβολή, οι μαθητές βγαίνουν στους δρόμους με καταλήψεις πορείες και συγκεντρώσεις σπάνε τη κινηματική σιωπή και βάζουν με όρους μαζικούς τα αιτήματα τους, για ένα σχολείο στο ύψος των αναγκών τους, για μαθητική ζωή με δικαιώματα και ελευθερίες.

Τ.Σ. Καρδίτσας της Κ.Ν.Ε.: "Οι αγώνες των μαθητών είναι δίκαιοι - Η τρομοκράτησή τους δεν θα περάσει"

Την Δευτέρα, 18 Μάρτη, όταν χιλιάδες μαθητές διαδήλωναν σε όλη τη χώρα ενάντια στο νομοσχέδιο που φτιάχνει ένα σχολείο ακόμα χειρότερο, ακόμα πιο εξοντωτικό, επέλεξε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να τρομοκρατήσει τους μαθητές που αγωνίζονται.

Ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας για τις εξετάσεις λήψης Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (περιόδου Μαΐου 2019)

Από το Υπουργείο Παιδείας έγινε γνωστό ότι από την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 έως και την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, ώρα 15:00, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2019.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ