.
.
.
.
.

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019

Μνημείο για τον σμηναγό Γεώργιο Μπαλταδώρο θα κατασκευάσει στο Μορφοβούνι ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Στην έγκριση της φιλοτέχνησης μνημείου προς τιμήν του σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου προχώρησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα στην τελευταία συνεδρίασή του.

Νικ. Ντίτορας: «21η Μαρτίου - Παγκόσμια ημέρα Δασοπονίας»

Γιορτάζεται και πάλι εφέτος σε όλο τον κόσμο η ημέρα του Δάσους θέτοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την επανεξέταση ουσιαστικών προβληματισμών για την προστασία και τη διαχείρισή του.

Σπύρος Νικολάου & οι Re Salto βραβεύθηκαν για τo τραγούδι “Αχελώος” (+Βίντεο)

Ο Σπύρος Νικολάου & οι Re Salto, που είναι γνωστοί στο μουσικόφιλο κοινό του Αγρινίου, κατέκτησαν την 1η θέση με το τραγούδι Αχελώος στον διαγωνισμό ΤΟΡ 20 του ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ για τον μήνα Φεβρουάριο.

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας, Εύβοιας,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Εύβοιας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 17ης Μαρτίου 2019, συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, ως εξής:

Η Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας πιλοτικά στο σύστημα ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων "Ίριδα"

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας για την διάθεση του συστήματος ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων "ΙΡΙΔΑ" στο ΥΠΠΕΘ.

Βασίλης Τσιάκος: "Στόχος μας να αξιοποιήσουμε τα Ευρωπαϊκά κονδύλια για την Τοπική Αυτοδιοίκηση"

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος για σειρά επαφών με κοινοτικούς αξιωματούχους σε σχέση με την περιφερειακή ανάπτυξη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ