.
.
.
.
.

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Δράσεις στήριξης της αγοράς το Πάσχα ενέκρινε το Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Δράσεις στήριξης της τοπικής αγοράς ενόψει του Πάσχα, ενέκρινε στην συνεδρίαση της Πέμπτης (21/3) το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, με ομόφωνη απόφασή του.

ΟΠΕΚΑ: Σπεύσατε έως 26/3 για τις αιτήσεις για το επίδομα παιδιού έτους 2019

Με νέα ανακοίνωση ο ΟΠΕΚΑ υπενθυμίζει στους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού ότι την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2019.

Αίτημα για πρόσληψη 13 εργαζομένων ηλικίας 55-67 ετών θα υποβάλει η ΔΕΥΑ Καρδίτσας στον ΟΑΕΔ

Την υποβολή αιτήματος στον ΟΑΕΔ για την πρόσληψη προσωπικού μέσω προγράμματος επιδότησης ανέργων 55 έως 67 ετών αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Καρδίτσας στην τελευταία συνεδρίασή του.

Έργα 4,6 εκατ. ευρώ χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Βόλου

Σε συνέντευξη τύπου, από κοινού με τον δήμαρχο Βόλου κ. Αχ. Μπέο, ο Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός παρουσίασε σήμερα 7 έργα (συμβάσεις, δημοπρατήσεις) προυπολογισμού 4,66 εκατομμυρίων ευρώ – γέφυρα, πεζοδρομήσεις, πλατείες, αστικές αναπλάσεις και διαμορφώσεις- που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του ΕΣΠΑ και του ΠΔΕ ,σε περιοχές του δήμου Βόλου και συγκεκριμένα:

ΕΣΗΘΣΤΕ-Ε: Και με το νόμο επαγγελματίες δημοσιογράφοι ως συνεργάτες Δημάρχων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε), εκφράζει την ικανοποίησή του, για το γεγονός ότι στο νέο νόμο που ψηφίστηκε μόλις χθες από την Ελληνική Βουλή

Χρ. Κατσαβριά - Σιωροπούλου: "100 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας – Πολωνίας"

Ταξιδιωτικοί πράκτορες (tour operators) και εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι από επαγγελματικά τουριστικά έντυπα της Πολωνία έρχονται την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Καρδίτσα και τη Λίμνη Πλαστήρα για να διερευνήσουν προοπτικές συνεργασίας με επιχειρήσεις της περιοχής και αναχωρούν τη Δευτέρα 1 Απριλίου.

Ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας στην Καρδίτσα με θέμα: «Η συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κοινωνική συνοχή»

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας θα πραγματοποιήσει ημερίδα στην Καρδίτσα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Κιέριον», την προσεχή Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 11:00 με θέμα: «Η συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κοινωνική συνοχή».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ