.
.
.
.
.

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση της εταιρίας "General Export" προς τους Δημότες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Η εταιρεία μας απ’ τον Οκτώβριο του 2017 και για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών μέσω δημοσίου διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού, ανέλαβε το έργο της μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Α1' ΕΠΣΚ: Άφησε βαθμούς στη Ματαράγκα η Μαυραϊκή - Απίθανη ανατροπή από το Καρποχώρι στον Πρόδρομο

Στην 23η αγωνιστική του έφθασε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ το απόγευμα του Σαββάτου (23/3) με τη Μαυραϊκή να αναγκάζεται να αφήσει δύο βαθμούς στη Ματαράγκα.

Α' ΕΠΣΚ: Διπλό του Αστέρα στους Σοφάδες - Ισοπαλία το ντέρμπι στη Μητρόπολη

Αλλαγές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έφερε η 23η αγωνιστική αφού ο Αστέρας νίκησε στην έδρα του Ηρακλή Σοφάδων και πλέον συγκατοικεί στην πρώτη θέση με τον Ατρόμητο Παλαμά που έμεινε στη "λευκή" ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Δόξα Μητρόπολης.

Βόλος: Δύο συλλήψεις για 100 (!) κιλά κάνναβης στην Π.Α.Θ.Ε.

Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (23/3) στο 292ο χιλιόμετρο της Π.Α.Θ.Ε., από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 32 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Το 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας τίμησε τον Κων/νο Τζούμα

Τον σπουδαίο ηθοποιό, συγγραφέα και ραδιοφωνικό παραγωγό Κωσταντίνο Τζούμα τίμησε, το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, το 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού και το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας: Προσφορά χρηματικού ποσού στη "Φλόγα"

Χθες το πρωί παραδόθηκε από τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Καρδίτσας Τσιούκη Λάμπρο, σημαντικό χρηματικό ποσό στο παράρτημα του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασμτικές ασθένειες « ΦΛΟΓΑ» Καρδίτσας στην υπεύθυνη κ. Γαρίτου Δώρα,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ