.
.
.
.
.

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019

Σαν σήμερα: 12 χρόνια από τη μέρα που έφυγε ο Καρδιτσιώτης συνθέτης Μπάμπης Μπακάλης

Ο Μπάμπης (Λάμπρος) Μπακάλης υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους και συνάμα εμπορικότερους συνθέτες του λαϊκού μας τραγουδιού, που σημάδεψε με τις επιτυχίες του το λαϊκό πεντάγραμμο για δεκαετίες ολόκληρες, τραγούδησε τις χαρές και τις πίκρες του Έλληνα και ανέδειξε πολλούς μεγάλους μετέπειτα ερμηνευτές.

Ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία για τα σχέδια εγκατάστασης αιολικών στο Ν. Πήλιο

Το προχώρημα των διαδικασιών αδειοδότησης (θετικές γνωμοδοτήσεις από δασαρχείο) και η γενική κινητικότητα που υπάρχει την τελευταία περίοδο, δείχνουν πως το σχέδιο για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων στην περιοχή του Ν. Πηλίου εισέρχεται στη φάση υλοποίησης του.

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας

Με το νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχο Χρήστο Σπαθούλα, συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι του Σ.Δ.Ε. Καρδίτσας στο 35ο Π.Φ.Ε.Θ. Καρδίτσας

Την Δευτέρα Πέμπτη 21/3/2019 πενήντα (50) εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Καρδίτσας (έδρα και παράρτημα Σοφάδων) παρακολουθήσαμε την παράσταση “...δι'αυτόν τον προορισμόν” για τη ζωή και το έργο του ποιητή Κώστα Κρ(ο)υστάλλη, που παρουσίασε η Ομάδα Τέχνης «βορείως» Πραμάντων Ιωαννίνων. 

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Έρχονται τεράστιες αλλαγές για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας στο διαδίκτυο

Κάποιοι μιλούν για μαύρη μέρα για το ίντερνετ. Κάποιοι άλλοι μιλούν για αναγκαία αλλαγή. Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έδωσε την έγκριση στο πακέτο μέτρων για την πνευματική ιδιοκτησία στο ίντερνετ.

Ενημέρωση σχετικά με τη πρόσληψη έκτακτου προσωπικού φύλαξης και καθαριότητας σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία πρόσληψης με μία ενοποιημένη προκήρυξη για το έκτακτο προσωπικό φύλαξης και καθαριότητας για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της Αθήνας, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου, οπότε και θα εφαρμοστεί το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας (08.00-20.00).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ