.
.
.
.
.

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

Νέες αλλαγές στις αντιδημαρχίες στο Δήμο Μουζακίου

Αλλαγή αντιδήμαρχου στο Δήμο Μουζακίου από 1ης Απριλίου μετά την παραίτηση που υπέβαλε την Παρασκευή (29/3) ο Γεώργιος Παναγόπουλος η οποία και έγινε αποδεκτή από το Δήμαρχο Γιώργο Κωτσό.

Ανακοινώθηκαν 1.191 μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθιας Εκπαίδευσης για το έτος 2019

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή (29/3) από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2019.

Σωκράτης Βασιλάκος: "Τιμή και δόξα στο Νίκο Μπελογιάννη"

Τα ξημερώματα της 30ής Μάρτη του 1952, βρέθηκαν δολοφονικά χέρια που κράτησαν το όπλο στο εκτελεστικό απόσπασμα και σημάδεψαν την καρδιά των τεσσάρων αγωνιστών της λαϊκής δημοκρατίας της ελευθερίας και του σοσιαλισμού.

Ομιλίες για ιατρικά ζητήματα διοργάνωσε το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καρδίτσας

Το Κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Καρδίτσας στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της προβολής της δομής, η οποία εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας και χρηματοδοτείται από το ΕΚΤ διοργάνωσε ομιλίες για ιατρικά ζητήματα.

Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση για την αναστήλωση της Παλιάς Ηλεκτρικής στην Καρδίτσα

Πράσινο φως για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Δήμο Καρδίτσας «άναψε» το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, για την αναστήλωση – επανάχρηση του συγκροτήματος της Παλιάς Ηλεκτρικής στην Καρδίτσα.

Σ.Δ.Ε. Καρδίτσας: Επίσκεψη στην έκθεση «Ψηφίδες συναισθημάτων»

Την Πέμπτη 28/3/2019 οι εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας, επισκεφτήκαμε στο Μουσείο Πόλης (ή αλλιώς Λαογραφικό Μουσείο Καρδίτσας) την έκθεση «Ψηφίδες συναισθημάτων».

Χρ. Κατσαβριά - Σιωροπούλου: "Σε εξέλιξη το ταξίδι εξοικείωσης της Πολωνικής αποστολής στην Καρδίτσα"

Κατέφθασαν χθές στην Καρδίτσα οι Πολωνοί ταξιδιωτικοί πράκτορες (tour operators) συνοδευόμενοι από δημοσιογράφους σοβαρών και έγκυρων εντύπων, στα πλαίσια του ταξιδιού εξοικείωσης (FAM TRIP) που διοργανώνεται με αφορμή τα 100 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας – Πολωνίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ