.
.
.
.
.

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

ΕΒΕ Καρδίτσας: Επί τάπητος λεπτομέρειες και προδιαγραφές για το 2ο Εκπτωτικό Χωριό

Σε έγκριση των προδιαγραφών που θα έχει το 2ο εκπτωτικό χωριό, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ανάδειξη αναδόχου, προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (18/4) το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Αγώνες για τα πρωταθλήματα Κ-14, Κ-16 και Ήφαιστος - Μαραθέα ορίστηκαν για τη Μ. Εβδομάδα

Αγώνες για τα πρωταθλήματα Κ-14 και Κ-16 καθώς και ο αγώνας του Ηφαίστου με τη Μαραθέα για την Α1 ΕΠΣΚ που διακόπηκε περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας που ανακοίνωσε η ΕΠΣ Καρδίτσας.

Στο Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Θεσσαλίας η συντήρηση οκτώ μνημείων θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομίας στην Π.Ε. Τρικάλων

Το πράσινο φως για την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας οκτώ νέων έργων, για τη συντήρηση και ανάδειξη θρησκευτικών και πολιτιστικών μνημείων στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, συνολικού προϋπολογισμού 442.000 ευρώ, έδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

6 προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Αργιθέας

Ο Δήμος Αργιθέας ύστερα από την υπ’ αριθ. 41/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει έξι άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του κατά την περίοδο της πυροπροστασίας.

Τη Μεγάλη Τετάρτη η πληρωμή του Κ.Ε.Α.

Τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου 2019.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ