.
.
.
.
.

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

Υποψήφιος Βουλευτής ν. Καρδίτσας με το Κίνημα Αλλαγής ο Νίκος Ευθυμιάδης

Άλλη μια θέση έμεινε κενή για το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο ν. Καρδίτσας καθώς μετά την ανακοίνωση των τεσσάρων υποψηφίων Βουλευτών Θωμοπούλου Δώρας, Κουκόσια Νικόλαου, Ντράχα Στέφανου και Παπαγεωργίου Σωτήρη στις 16 Δεκεμβρίου τη Μ. Πέμπτη ήρθε να προστεθεί το όνομα του Νίκου Ευθυμιάδη.

Παρουσίασε το ψηφοδέλτιο και το όνομα του συνδυασμού ο υπ. Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Νίκος Τσιλιμίγκας

Με αφορμή την παρουσίαση του μεγαλύτερου μέρους του συνδυασμού, ο καρδιοχειρουργός και υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Καθηγητής κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο ο Κ. Αγοραστός με τους υποψηφίους του συνδυασμού του στην Π.Ε. Καρδίτσας

Το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας μαζί με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού του «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Κ. Αγοραστός: Με σεβασμό στην παράδοση, αναδεικνύουμε με ολοκληρωμένο σχέδιο την πολιτιστική μας κληρονομιά

Σε πόλο έλξης και ανερχόμενο διεθνή τουριστικό προορισμό αναδεικνύονται τα τελευταία χρόνια τα θρησκευτικά μνημεία της Θεσσαλίας.

Ανοιχτή επιστολή του Δικτύου Αγράφων προς τις υποψήφιες δημοτικές παρατάξεις του Δ. Μουζακίου για τα έργα ΑΠΕ στην περιοχή

Ανοικτή επιστολή προς πέντε δημοτικούς συνδυασμούς «Νέα Πορεία», «Ενωτική Πρωτοβουλία για το Δήμο Μουζακίου», «Νέα Ελπίδα», «Πνοή Δημιουργίας» και «Δίπλα στους πολίτες» που διεκδικούν την ψήφο στο Δήμο Μουζακίου απέστειλε το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων με το οποίο ζητά να ενημερωθεί για τα έργα ΑΠΕ στην περιοχή.

Το Σάββατο 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Σ.Β.Θ.Κ.Ε.

H Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου VALIS RESORT στην Αγριά Βόλου, με θέμα «Ο Ρόλος των τραπεζών για την επιχειρηματικότητα. Ευκαιρίες και προβλήματα».

Νωρίτερα χρονικά ο αγώνας της Νικόπολης με τους Τιτάνες Παλαμά

Νωρίτερα χρονικά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Νικόπολης Πρέβεζας με τους Τιτάνες Παλαμά για την 25η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΟΚ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ