.
.
.
.
.

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019

Υπογραφές συμβάσεων για δύο οδικά έργα στο Δήμο Νότιου Πηλίου

Τις συμβάσεις με τους αναδόχους που αφορούν τη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου Ε.Ο. Βόλου – Μηλέων- Χορεύτρας καθώς και στην Αγ. Τριάδα Μηλέων, συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ

Αθήνα: Στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται 15χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο του σπιτιού του

Από το μπαλκόνι του σπιτιού του έπεσε ένας 15χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στα πόδια, τα οποία δεν είναι χειρουργήσιμα, στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαία Κυριακού».

Δημοσιεύθηκαν από το ΥΠ.ΕΣ. οι εγκύκλιοι για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου

Το Υπουργείο Εσωτερικών δημοσίευσε σήμερα 3 Απριλίου τις υπ' αριθμ. εγκυκλίους 12 και 13 σχετικά με τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019.

Εγκρίθηκαν από τη Ευρωπαϊκή Επιτροπή τρία έργα ύψους 263 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε την Τρίτη (2/4) δύο μεγάλα έργα υποδομής στην Ελλάδα και ένα έργο κοινού ενδιαφέροντος Ελλάδας - Βουλγαρίας, ως μέρος ενός συνολικού πακέτου επενδύσεων της πολιτικής συνοχής, σε 10 κράτη-μέλη, ύψους 4 δισ. ευρώ που μαζί με την εθνική συγχρηματοδότηση ανέρχεται συνολικά σε 8 δισ. ευρώ.

Το Γυμνάσιο Λ.Τ. Μαγούλας με πρόγραμμα Erasmus+ στο Vasto της Ιταλίας

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ KA229 με τίτλο «DYNAMIC CITIZENS OF EUROPE», το οποίο έχει στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών κατά τα έτη 2018-2020 μεταξύ ευρωπαϊκών σχολείων,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ