.
.
.
.

Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019

Μειώνεται το ωράριο των συναλλαγών με το κοινό στις τράπεζες από την Πέμπτη 2 Μαΐου

Σε εφαρμογή τίθεται η συμφωνία τραπεζιτών - τραπεζοϋπαλλήλων με την οποία εκτός των άλλων αλλάζουν και τα ωράρια λειτουργίας των τραπεζικών καταστημάτων για το κοινό.

Βοιωτία: Συνελήφθη 54χρονος για τη "μπαλωθιά" που τραυμάτισε στο κεφάλι την 8χρονη - Βρέθηκε και το όπλο

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο μεθοδικής και εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση σοβαρού τραυματισμού 8χρονης, από βολίδα πυροβόλου όπλου, ανήμερα του Πάσχα, στην περιοχή Θεσπιές Βοιωτίας.

Αστέριος Βασιλάκος: "Αξίζουν... καλύτερες μέρες στο Μουζάκι..."

Αγαπητοί Συντοπίτες

*Βλέποντας τις εικόνες που διαχρονικά απεικόνιζαν την πραγματική κατάσταση στο Μουζάκι προκύπτει η υποχρέωση δέσμευσης, υπευθυνότητας, ανιδιοτελούς προσφοράς και πρέπουσας επιμέλειας ενεργούς προστασίας της ποιότητας ζωής μας καθημερινά.

Βάιος Φασούλας: «Ιστορικές στιγμές για ολόκληρη τη Θεσσαλία τα Καραϊσκάκεια»

Από το Δελτίου τύπου του «Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου ο Καραϊσκάκης», το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η φετινή εκδήλωση συνέπεσε με την μεταφορά των οστών του γιου του ήρωα Σπυρίδωνα, [απελευθερωτή της Θεσσαλίας από τους Τούρκους] του εγγονού Γεωργίου καθώς και άλλων απογόνων του Καραϊσκάκη στην Πατρώα γη του Μαυρομματίου».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ