.
.
.
.
.

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Καρδίτσα: Πανηγυρική η Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Ιερομάρτυρος Σεραφείμ (+Φώτο +Βίντεο)

Στα γιορτινά της «ντύθηκε» σήμερα η πόλη της Καρδίτσας και η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων τιμώντας, όπως κάθε χρόνο, τον Άγιο και προστάτη της Ιερομάρτυρα Σεραφείμ.

Δήμος Σοφάδων: Όλοι οι υποψήφιοι για τις Δημοτικές εκλογές όπως ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας η ανακήρυξη των συνδυασμών των Υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων Κοινοτήτων και υποψηφίων Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Σοφάδων για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών.

Δήμος Παλαμά: Όλοι οι υποψήφιοι για τις Δημοτικές εκλογές όπως ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας η ανακήρυξη των συνδυασμών των Υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων Κοινοτήτων και υποψηφίων Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Παλαμά για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών.

Δήμος Μουζακίου: Όλοι οι υποψήφιοι για τις Δημοτικές εκλογές όπως ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας η ανακήρυξη των συνδυασμών των Υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων Κοινοτήτων και υποψηφίων Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Μουζακίου για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Όλοι οι υποψήφιοι για τις Δημοτικές εκλογές όπως ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας η ανακήρυξη των συνδυασμών των Υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων Κοινοτήτων και υποψηφίων Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών.

Δήμος Καρδίτσας: Όλοι οι υποψήφιοι για τις Δημοτικές εκλογές όπως ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας η ανακήρυξη των συνδυασμών των Υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων Κοινοτήτων και υποψηφίων Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Καρδίτσας για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών.

Δήμος Αργιθέας: Όλοι οι υποψήφιοι για τις Δημοτικές εκλογές όπως ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας η ανακήρυξη των συνδυασμών των Υποψηφίων Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων Κοινοτήτων και υποψηφίων Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Αργιθέας για τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών.

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΚ - Ατρόμητος, Αστέρας, Δόξα και Ηρακλής θα παλέψουν για την άνοδο

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11/5) το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΚ όπου έγιναν γνωστές οι θέσεις των ομάδων από 2 έως 4 και οι οποίες μαζί με τον Ατρόμητο που τερμάτισε πρώτος θα αγωνιστούν στα play off για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ Εθνική.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ