.
.
.
.

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

"Κόπηκαν" εννέα κόμματα από τις Ευρωεκλογές

Εκτός της μάχης των ευρωεκλογών θα μείνουν τελικά εννέα, από τα συνολικά 49 κόμματα- συνδυασμοί που είχαν υποβάλει αίτηση καθώς αποκλείστηκαν από το Α1 Πολτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου μετά την ολοκλήρωση της ανακήρυξης.

Ο Δήμος Μουζακίου βράβευσε την Έλενα Παπαρίζου για την προσφορά της - Ανταπέδωσε με χορό και τραγούδι (+Φώτο +Βίντεο)

Σε βράβευση της Έλενας Παπαρίζου για την προσφορά της στη μουσική και την ανάδειξη της χώρας μας διεθνώς προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου ο Δήμος και η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Μουσικού Πολιτισμού με θέμα «Παραδοσιακό Χορωδιακό Τραγούδι – Παραδοσιακοί Χοροί».

«Στηρίζουμε Μπάμπη Παπαδόπουλο» δήλωσαν ανεπιφύλακτα παλιά στελέχη της παράταξης

Το εκλογικό κέντρο της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ», της οποίας επικεφαλής είναι ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, επισκέφτηκαν το Σάββατο στελέχη και φίλοι του που δεν είναι αυτή τη φορά υποψήφιοι.

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΚ - Οι ομάδες που πήραν την άνοδο

Καρό σημαία για το πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΚ το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου με Θεσσαλικό Γοργοβιτών, Φράγκο, Ζαΐμι και Αίας Καρποχωρίου να είναι οι τέσσερις ομάδες που κερδίζουν την άνοδο στη Β' ΕΠΣΚ.

Β1 ΕΠΣΚ: Ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής - Βγήκε η τετράδα των play off

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΚ το απόγευμα της Κυριακής (12/5) όπου και αναδείχθηκε η τετράδα των play off που θα δώσει σε μια ακόμα ομάδα (πέρα του πρωταθλητή Ερμή) το εισιτήριο της ανόδου.

Κ. Παπαλός: Προτεραιότητά μας η τουριστική ανάπτυξη του Δήμου!!!

«Προτεραιότητα για τη «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» αποτελεί η τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας. Η πολυεπίπεδη προσπάθεια που ξεκίνησε την περίοδο 2011 – 2014 και ανακόπηκε για λόγους που όλοι γνωρίζουν, θα συνεχιστεί την επόμενη τετραετία με μεγαλύτερη ένταση από την πρώτη ημέρα της επανεκλογής μας ως νέα Δημοτική Αρχή».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ