.
.
.
.

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Απόφαση της επιτροπής αγώνα έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Στο ίδιο έργο θεατές» είναι και φέτος το έκτακτο ακαδημαϊκό προσωπικό του ΤΕΙ Θεσσαλίας, καθώς όπως σταθερά συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ο Μάρτης τους βρίσκει κοντά στους 7 μήνες απλήρωτους.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση Τουρισμού «Ταξίδι 2019»

Στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2019» που πραγματοποιήθηκε από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου 2019 στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας προωθώντας την τουριστική προβολή της περιοχής.

Εντολή συνέχισης της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου Καρδίτσας δίνουν οι Κοινότητες

Θερμή υποδοχή στον νυν και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ επιφύλαξαν οι κάτοικοι των Κοινοτήτων του Δήμου Καρδίτσας τις οποίες επισκέφθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Κλήρωσε για τα Play Off στους δύο ομίλους της Β' ΕΠΣΚ - Όλο το πρόγραμμα

Μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων στους δύο ομίλους της Β' ΕΠΣΚ την περασμένη Κυριακή σειρά είχε σήμερα Τρίτη (14/5) η κλήρωση για τα Play Off που θα δώσει σε μια ομάδα από κάθε όμιλο το δικαίωμα να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Α1 ΕΠΣΚ.

Κ. Παπαλός:"Έχουμε τις εξειδικευμένες δομές και τις παραγωγικές δυνατότητες για μεγάλη αγροτική ανάπτυξη!!!"

Δυο κρίσιμες συναντήσεις για την αναδιάρθρωση του αγροτικού τομέα στην περιοχή μας είχαν στο Εθνικό Κέντρο Βάμβακος και στον Τ.Ο.Ε.Β Ταυρωπού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού του «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ