.
.
.
.

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Την Καρδίτσα επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος - Σταύρος Κρεμλής (+Φώτο +Βίντεο)

Την γνωριμία του με το κοινό της Καρδίτσας έκανε το απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ κ. Γιώργος-Σταύρος Κρεμλής.

Κώστας Αγοραστός από την Καρδίτσα: «Ζητώ ισχυρή εντολή πρώτης Κυριακής» (+Φώτο +Βίντεο)

Την βεβαιότητα ότι η νίκη για τον συνδυασμό του θα έρθει από την πρώτη Κυριακή εξέφρασε από την Καρδίτσα ο νυν και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης  Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Επικήδειος του Νίκου Ευθυμιάδη για τον Μπάμπη Μπακαλάκο

Αγαπητέ μου φίλε Μπάμπη,

Στην μακρόχρονη σχέση μας ομολογουμένως ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη ότι θα στέκομαι μπροστά από τη σορό σου, για να σου εκφωνήσω επικήδειο λόγο. Δεν θέλω να το πιστέψω.

Δύο σωματεία και ένας ποδοσφαιριστής στο ποινολόγιο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ

Δύο σωματεία και ένας ποδοσφαιριστής περιλαμβάνονται στο ποινολόγιο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καρδίτσας που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (17/5).

Πρόγραμμα επισκέψεων του Αθανάσιου Σκάρλου σε κοινότητες το Σάββατο 18 Μαΐου

Ο Δήμαρχος Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αθανάσιος Σκάρλος του συνδυασμού ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, θα επισκεφθεί  το Σάββατο 18/05/2019 τις εξής Κοινότητες του Δήμου Σοφάδων:

Περιοδείες του Βασίλη Τσιάκου, το Σάββατο 18 Μαΐου

Τις επισκέψεις στις συνοικίες της πόλης της Καρδίτσας, αλλά και σε κοινότητες πραγματοποιεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας» κ. Βασίλης Τσιάκος.

"Εκδήλωση μνήμης και απόδοση τιμής στον Ήρωα και Αρχηγό της Θεσσαλικής Επανάστασης Κωνσταντίνου Ι. Ισχόμαχου"

Με την πρέπουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση, θεσμός πλέον, προς τιμή της προσφοράς του Λοχαγού Κ.Ι. ΙΣΧΟΜΑΧΟΥ πρωτεργάτη και γενικού Αρχηγού της Θεσσαλικής Επανάστασης 1878, για την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Θεσσαλίας με την υπόλοιπη μικρή Ελλάδα το 1881.

Έπεσαν οι υπογραφές για τη δωρεάν παραχώρηση του δημοτικού ακινήτου για την εγκατάσταση σταθμού αποσυμπίεσης Φ.Α. στο Δ. Σοφάδων

Στην υπογραφή της Συμβολαιογραφικής Πράξης με τίτλο «Δωρεάν Παραχώρηση του δημοτικού ακινήτου για την εγκατάσταση σταθμού αποσυμπίεσης Φυσικού Αερίου στον Δήμο Σοφάδων» ,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ