.
.
.
.

Σάββατο, 18 Μαΐου 2019

Περιοδεία συνδυασμού "Δυνατή Καρδίτσα" σε Αμάραντο, Νεράιδα, Σαραντάπορο, Μολόχα, Άγ. Γεώργιο, Καρδιτσομαγούλα και Φαναρίου

Συνοικίες της Καρδίτσας και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας θα επισκεφθεί την Κυριακή 19/5/2019, ο Συνδυασμός «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ», με επικεφαλή τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Παπαλό.

Play Off & Play Out Α1' ΕΠΣΚ: Με ανατροπές των φιλοξενουμένων η πρεμιέρα!

Σέντρα στα πρωταθλήματα Play Off και Play out της Α1 ΕΠΣΚ είχαμε σήμερα Σάββατο (18/5) με τους φιλοξενούμενους Αστέρα και Α.Ο. Φύλλου για τα Play Off να πετυχαίνουν νίκες με ανατροπή και μάλιστα στα τελευταία λεπτά επί του Θεσσαλικού και του Καρποχωρίου αντίστοιχα.

Ήττα και τέλος η σεζόν στην Καστοριά για τον ΑΣΚ

Δεν τα κατάφερε στην Καστοριά ο ΑΣΚ στο δεύτερο (και τελευταίο όπως αποδείχθηκε) παιχνίδι της σειράς γνωρίζοντας την ήττα από την τοπική ομάδα με 3-1 νίκες συνολικά και ολοκληρώνει εδώ τη φετινή εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2.

Μπάμπης Παπαδόπουλος:«Επανεκκίνηση των Λουτρών Σμοκόβου»

Τα επιχειρήματα και οι προτάσεις του τέως Δημάρχου Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιου Μπάμπη Παπαδόπουλου για την επανεκκίνηση δημιουργίας κερδίζουν τους δημότες που κατακλύζουν τα καφενεία των χωριών καθημερινά για να τον ακούσουν και να συζητήσουν μαζί του.

Mήνυμα εμπιστοσύνης και στήριξης στον συνδυασμό "Πανδημοτική Πρωτοβουλία"

Ο Δήμαρχος Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» κ. Θάνος Σκάρλος συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους περιόδευσε στις Τοπικές Κοινότητες Ανωγείου, Αγ. Βησσαρίου, Γεφυρίων, Καππαδοκικού, Πύργου Κιερίου, Μασχολουρίου, Ερμητσίου και Κυψέλης.

Περιοδείες του Βασίλη Τσιάκου, την Κυριακή 19 Μαΐου

Τις επισκέψεις στις συνοικίες  της πόλης της Καρδίτσας, αλλά και σε κοινότητες συνεχίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας» κ. Βασίλης Τσιάκος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ