.
.
.
.

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Ηλίας Σχορετσανίτης: "Να αρθούν επιτέλους οι αδικίες με τα δημοτικά τέλη στις επιχειρήσεις"

Οι ενημερωμένοι πολίτες γνωρίζουν ότι τα δημοτικά τέλη που καλούνται να καταβάλουν μέσω του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος είναι ανταποδοτικά.

Θάνος Σκάρλος: "Κάναμε τα λόγια έργα αξίας άνω των 9.000.000 ευρώ"

Συνεχίζοντας την ενημέρωση των δημοτών μας για τα πεπραγμένα της θητείας μας ως Δημοτική Αρχή του Δήμου Σοφάδων, καταθέτω αποσπασματικά το κομμάτι της πενταετίας μας που σχετίζεται με τη δημιουργία και την ανάπτυξη των υποδομών.

Ενισχύεται ο άνεμος νίκης της "Δυνατής Καρδίτσας"

Ενισχύεται ολοένα και περισσότερο ο άνεμος νίκης που έχει αποκτήσει η «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» από τις επιτυχημένες περιοδείες και επισκέψεις σε τοπικούς φορείς, Συλλόγους, Υπηρεσίες και χωριά του Δήμου μας.

Γνωστοποίηση του Υπ. Παιδείας για τις ημέρες που τα σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω των εκλογών

Με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας γνωστοποείται -όπως αναμενόταν- ότι τα σχολεία 24 και 27 Μαΐου θα παραμείνουν κλειστά για τις εκλογές ενώ το ίδιο θα συμβεί και σε όσες περιφέρειες ή δήμους υπάρξει επαναληπτική εκλογική διαδικασία στις 2 Ιουνίου για τις ημέρες 31 Μαΐου και 3 Ιουνίου αντίστοιχα.

Στο δίκτυο φυσικού αερίου στα μέσα του καλοκαιριού ο Δήμος Παλαμά

Έως και τα μέσα Ιουλίου 2019, η περιοχή του Δήμου Παλαμά θα τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο, όπου θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα εγκατάστασης του σταθμού αποσυμπίεσης καθώς και ο βασικός σχεδιασμός επέκτασης του δικτύου.

Περιοδείες του Βασίλη Τσιάκου, την Τρίτη 21 Μαΐου

Τις επισκέψεις στις συνοικίες της πόλης της Καρδίτσας αλλά και σε κοινότητες συνεχίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας» κ. Βασίλης Τσιάκος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ