.
.
.
.

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Ηλίας Σχορετσανίτης: Είναι ώρα να μετατρέψουμε το «εγώ» σε «εμείς» (+Φώτο +Βίντεο)

Την κεντρική του προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Δικαστηρίων, ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας, επικεφαλής του συνδυασμού Ν.Ε.Σ.ΤΩΡ, κ. Ηλίας Σχορετσανίτης.

Περισσότερα από 1.000 παιδιά συμμετείχαν στην ετήσια εκδρομή λήξης των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητρόπολης (+Φώτο)

Μεγάλη συμμετοχή στην ετήσια εκδρομή λήξης των Κατηχητικών Συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου.

Εγκαινιάστηκε στη Βουλγαρία παρουσία του Αλ. Τσίπρα η έναρξη εργασιών κατασκευής του Διασυνδετήριου Αγωγού Ελλάδας - Βουλγαρίας (IGB)

Την κατασκευή του Διασυνδετήριου Αγωγού Ελλάδας-Βουλγαρίας (IGB), εγκαινίασαν σήμερα, στο Κίρκοβο της Βουλγαρίας, o Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, ο Αντιπρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Γιακούμπ Εγιούμποφ, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Γιώργος Σταθάκης και η Υπουργός Ενέργειας της Βουλγαρίας, Τεμενούικα Πέτκοβα.

Α2 μπάσκετ: Την άνοδο ο Ηρακλής - Παρέμειναν στην Α2 Απόλλων Πάτρας και Κόροιβος

Ολοκληρώθηκαν σήμερα τα Play Off και Play Out της Α2 Ανδρών με τον Ηρακλή να κερδίζει την Καστοριά εύκολα κάνοντας το 3-0 στις νίκες και κερδίζοντας το επιπλέον εισιτήριο για την Basket League μετά τον Ιωνικό Νικαίας.

Play Off Β2' ΕΠΣΚ: Διπλά από τους φιλοξενούμενους τη 2η αγωνιστική

Το απόγευμα της Τετάρτης (22/2) πραγματοποιήθηκε η 2η αγωνιστική των Play Off στο 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΚ με τη Μαγούλα να περνά νικήφόρα από την έδρα του Εθνικού ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Περιοδείες του Βασίλη Τσιάκου, την Πέμπτη 23 Μαΐου - Την Παρασκευή η κεντρική ομιλία στην πλατεία Δικαστηρίων

Τις επισκέψεις στις συνοικίες  της πόλης της Καρδίτσας  συνεχίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας» κ. Βασίλης Τσιάκος.

Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Ποιον προσπαθείτε να πείσετε κ. Σκάρλο;»

Βασική υποχρέωση των τοπικών αρχόντων είναι η λογοδοσία και ο απολογισμός των πεπραγμένων τους ενώπιων των δημοτών. Υποχρέωση νομική, σύμφωνα με την αυτοδιοικητική νομοθεσία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ