.
.
.
.
.

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Ανεπίσημο: Οι 10 υποψήφιοι που προηγούνται στη σταυροδοσία για το συνδυασμό του Β. Τσιάκου στην Εκλ. Περ. Καρδίτσας

Σε θολά νερά η κατάσταση με τη σταυροδοσία στους Δήμους του νομού μας αφού όπως έχουμε προαναφέρει δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πόσους σταυρούς συγκέντρωσε κάθε υποψήφιος.

Καρδίτσα: Από Πέμπτη και μετά οι επίσημες ανακοινώσεις για την σταυροδοσία στους Δήμους

Πιθανότατα την Πέμπτη ή το αργότερο της Παρασκευή θα έχουμε την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων σε ότι αφορά στους σταυρούς προτίμησης, στους έξι Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας, από το Πρωτοδικείο.

Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Σοφάδων για δάνειο 35.000 ευρώ για αγορά οικοπέδου

Μπορεί να βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου Σοφάδων με τη "μονομαχία" μάλιστα να είναι ντέρμπι ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο ώστε να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων με την απόφαση στο μοναδικό θέμα που ήρθε ως κατεπείγον να ομόφωνη.

58,17% ο Κ. Αγοραστός στην Π.Ε. Καρδίτσας - Ποιοι προηγούνται στη σταυροδοσία (στο 95% της ενσωμάτωσης)

Πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα στις Περιφερειακές Εκλογές στο νομό Καρδίτσας με το ποσοστό ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων να φθάνει στο 98,14%.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών

1. Ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, με επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ, που στηρίχθηκε από το ΚΚΕ και άλλους αγωνιστές, χαιρετίζει τους πάνω από 29.300 ψηφοφόρους που τον στήριξαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντας τον στην 3η θέση του περιφερειακού συμβουλίου, με ποσοστό 7,01% και 4 έδρες.

Εγγραφές στο Εσπερινό Λύκειο Καρδίτσας

Οι μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή́ τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Εσπερινών ΓΕ.Λ για το σχολικό́ έτος 2019 – 2020, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωση εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική́ διεύθυνση:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ