.
.
.
.
.

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

Διακόπηκε ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Κραΐνοβιτς λόγω σκότους - Ισχυρό προβάδισμα για τον Έλληνα αθλητή

Το παιχνίδι του Στ. Τσιτσιπά ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής κόντρα στον Κραΐνοβιτς αλλά το σκοτάδι δεν επέτρεψε στους δυο παίκτες να ολοκληρώσουν τον αγώνα με τον Έλληνα αθλητή να προηγείται με 2-0 σετ και να είναι 5-5 στο 3ο σετ.

Συνελήφθη 47χρονος στην Καρδίτσα που άνοιγε αυτοκίνητα κάθε μέρα

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας εννέα περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα που διαπράχθηκαν στην Καρδίτσα.

Κατατέθηκε νομοσχέδιο για την παράταση υποβολής αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες - Συμπεριλαμβάνεται και ο ν. Καρδίτσας

Παράταση στην ανάρτηση των δασικών χαρτών που εκπνέει στις 27 και 28 Ιουνίου 2019 προβλέπει το νέο σχετικό νοσμοσχέδιο που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Ανοιχτή επιστολή Δημήτρη Τσιαντή, υποψηφίου Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα

Αγαπητοί συνδημότες

Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης, ενόψει του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών απευθύνομαι σε όλους σας και ζητώ την ισχυρή στήριξη σας για το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα ως επικεφαλής του Ενωτικού συνδυασμού: «Η Λίμνη Πλαστήρα Μπροστά»

Φώτης Αλεξάκος: "Αντισταθείτε"

Όλοι γνωρίζουμε την άποψη του Κώστα Παπαλού για τον Βασίλη Τσιάκο. Η απίστευτη πίεση που ασκήθηκε για μια απλή κοινή φωτογράφιση, φανερώνει την ωμή παρέμβαση του Κώστα Τσιάρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με στόχο την επίδειξη ισχύος και την εγκαθίδρυση ηγεμονίας σε τοπικό επίπεδο.

Ανακοίνωση στήριξης Δημήτρη Τσιαντή από μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Αν και η επίσημη θέση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο ανήκουμε ως μέλη και φίλοι,είναι η μη στήριξη υποψηφίων Δημάρχων με την μορφή του χρίσματος, με αφορμή την χθεσινή δημόσια δήλωση ελαχίστων μελών και φίλων της ΔΗΜΤΟ Λίμνης Πλαστήρα, εκ των οποίων κάποιοι επέλεξαν να είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό ΄΄Νέοι Ορίζοντες΄΄ με επικεφαλή τον κ. Νάνο, υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ