.
.
.
.

Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019

Ορκίστηκαν οι τρεις νέοι Βουλευτές

Βουλευτές ορκίστηκαν στη Βουλή τη Δευτέρα οι: Ζωή Ράπτη, Πάνος Παναγιωτόπουλος και Νίκος Νυφούδης, οι οποίοι κατέλαβαν τις έδρες των παραιτηθέντων βουλευτών της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και Κατερίνας Μάρκου οι οποίες θα είναι υποψήφιοι ως Ευρωβουλευτές στις επερχόμενες εκλογές.

Περιοδεία της "Δυνατής Καρδίτσας" σε Ρούσσο, Αγιοπηγή και Ζαΐμι

Επισκέψεις σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας πραγματοποιεί την Τρίτη 7/5/2019, ο δημοτικός συνδυασμός της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Παπαλό.

Αν. Ξανθός από την Καρδίτσα: Η έλλειψη γιατρών απειλή για τη βιωσιμότητα του ΕΣΥ (+Φώτο)

Το σοβαρότερο πρόβλημα του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η μεγαλύτερη απειλή για την βιωσιμότητα του δεν είναι οι οικονομικοί πόροι αλλά η έλλειψη ανθρώπινων πόρων και κυρίως ειδικευόμενων γιατρών.

Πρόταση ένταξης στο ΕΣΠΑ του υπολοίπου τμήματος του περιφερειακού δακτυλίου της Καρδίτσας

Ολοκληρώνεται το έργο του περιφερειακού δακτυλίου της Καρδίτσας καθώς το Περιφερειακό Συμβούλιο, έδωσε την έγκριση για την κατάθεση πρότασης ένταξης στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας του έργου της βελτίωσης του υφιστάμενου τμήματος από τον κόμβο Ταυρωπού (έξοδο προς Μητρόπολη), έως τον κόμβο Κουμουνδούρου (έξοδο προς Αγιοπηγή) με προϋπολογισμού 6.814.000 €.

Βάσω Ξηροφώτου: "Η μεγαλοπρεπής κωλοτούμπα του Κου Σακελλαρίου"

Γέλια προκαλούν οι αιτιάσεις του κυρίου Σακελλαριου, μετά την αποτυχία του να καταρτίσει συνδυασμό ως επικεφαλής και θέλοντας να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του προσχωρώντας στο συνδυασμό του κυρ Τσιαντή.

Πρόταση μομφής κατά Πολάκη από Μητσοτάκη την οποία η Κυβέρνηση μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης

Με την κατάθεση από τη Νέα Δημοκρατία πρότασης δυσπιστίας σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, την οποία η κυβέρνηση μετέτρεψε σε ψήφο εμπιστοσύνης, ξεκίνησε στη Βουλή σκληρή πολιτική σύγκρουση με το βλέμμα στις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου και ευρύτερα διακυβεύματα.

Νέα Πορεία: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υπ. Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη (+Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Μουζάκι τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Νέα Πορεία" για το Δήμο Μουζακίου με υποψήφιο Δήμαρχο Μουζακίου τον Θεοφάνη (Φάνη) Στάθη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ