.
.
.
.

Τρίτη, 07 Μαΐου 2019

Συνεργασία του ΓΕΛ Προαστίου και του Εσπερινού Γυμνασίου με Λ.Τ. Καρδίτσας στο πλαίσιο της εκπόνησης προγραμμάτων Erasmus+ KA1 & Erasmus+ KA229

Σήμερα,Τρίτη 7-5-2019 πραγματοποιήθηκε στο Εσπερινό Γυμνάσιο -Λ.Τ Καρδίτσας μια πολύ ενδιαφέρουσα πειραματική δραστηριότητα με θέμα το πώς συνδυάζεται η λαογραφία και η λογοτεχνία με την τεχνολογία, με πρωτοβουλία του κ. Βλάστου Αιμίλιου, Διευθυντή του ΓΕΛ Προαστίου και επιμορφωτή Β΄επιπέδου.

Πλήθος ευνοϊκών μέτρων ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός από το Ζάππειο Μέγαρο

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (7/5) ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσιάζοντας μαζί με το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης πλήθος ευνοϊκών μέτρων που θα τεθούν σε ισχύ από τη φετινή χρονιά (2019) και θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας με τον υπουργό Νίκο Παππά

Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 στα γραφεία της Ένωσης στον Βόλο, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς.

4o Φεστιβάλ Μουσικού Πολιτισμού: 12 & 19 Μαΐου στο Μουζάκι

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.) σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) διοργανώνουν το 4ο Φεστιβάλ Μουσικού Πολιτισμού με θέμα «Παραδοσιακό Χορωδιακό Τραγούδι – Παραδοσιακοί Χοροί», και «Συνάντηση Φιλαρμονικών» που θα διεξαχθεί στο Μουζάκι Ν. Καρδίτσας την Κυριακή 12/05/2019 και την Κυριακή 19/05/2019 αντίστοιχα και ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών για τον Άγιο Νικόλαο τον εν Βουναίνη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, ευρίσκεται στην πόλη των Σερρών, όπου μετέχει στις λατρευτικές Συνάξεις επί τη ιερά μνήμη του αγίου, ενδόξου, πανευφήμου αποστόλου και ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου κατά την οποία άγει τα σεπτά του ονομαστήρια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αγωνιστικού τάβλι

Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις του Ομίλου μπαίνουν στην τελική ευθεία με την προτελευταία, 12η αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Κιέριον.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ