.
.
.
.
.

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019

Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας: Λαϊκός αγώνας δρόμου στη Λίμνη Πλαστήρα την Κυριακή 9 Ιουνίου

Ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας, προκηρύσσει λαϊκό αγώνα δρόμου 10 χλμ, και παιδικό αγώνα 500 μέτρων, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας) και τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Ταινία για τον Πειραιά από τους σπουδαστές σκηνοθεσίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Σε μία λαμπερή πρεμιέρα που φιλοξενήθηκε στο κατάμεστο από δημότες, γνωστούς σκηνοθέτες, σεναριογράφους και διευθυντές φωτογραφίας και σπουδαστές Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το κοινό απόλαυσε την ξεχωριστή προβολή της ταινίας μικρού μήκους «ΜΑΤΙΕΣ» που επιμελήθηκαν οι σπουδαστές Σκηνοθεσίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και της διοίκησης του Ομίλου.

Σε Βατσουνιά και Πορτή την Παρασκευή 10 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης

Επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μουζακίου πραγματοποιεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου κ. Φάνης Δ. Στάθης.

Εργασία ξεκινούν την Παρασκευή (10/5) έξι συμβασιούχοι εργάτες στο Δήμο Αργιθέας

Εργασία ξεκινούν από την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Δήμο Αργιθέας 6 άτομα που προσλαμβάνονται ως εργάτες για την κάλυψη αναγκών κατά την περίοδο της πυροπροστασίας έτους 2019.

Με 5 αθλητές συμμετείχε ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα άθλημα Ανδρών – Γυναικών & Εφήβων –Νεανίδων

Η Ελληνική ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργάνωσε 3-5 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα άθλημα Ανδρών –Γυναικών & Εφήβων –Νεανίδων 2019.

Ημέρες Σταδιοδρομίας των εκπαιδευομένων του ΣΔΕ Καρδίτσας

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας, οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας πραγματοποίησαν επισκέψεις ενημέρωσης σε σχολικές μονάδες ΕΠΑΛ του νομού μας.

Το Σάββατο 11 Μαϊου η εκδήλωση προς τιμή του Λοχαγού Κων/νου Ι. Ισχόμαχου στο Λουτρό του Δ. Σοφάδων

Εκδήλωση προς τιμή του Λοχαγού Κων/νου Ι. Ισχόμαχου Γενικού Αρχηγού της Θεσσαλικής Επανάστασης του1878 διοργανώνει ο Δήμος Σοφάδων, το Σάββατο 11 Μαϊου 2019, στις 5.00 το απόγευμα στην πλατεία της Τ.Κ. Λουτρού.

Καρδίτσα: «Μαζεμένοι» οι υποψήφιοι για κάρτες και φυλλάδια

Οι κάρτες των υποψηφίων είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε προεκλογικής περιόδου και δεν υπάρχει ψηφοφόρος που να μην κάνει μία μικρή συλλογή από αυτές που του διανέμουν.

Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Το Κέντρο Υγείας Σοφάδων πρέπει ν’ αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή περίπτωση»

Το Κέντρο Υγείας Σοφάδων επισκέφτηκε το πρωινό της 8ης Μαΐου 2019 ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιος Μπάμπης Παπαδόπουλος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ