.
.
.
.

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας για το θάνατο της Αθηνάς Θεοχάρη

Συναδέλφισσες/οι

Τη Δευτέρα 10-6-2019, ήταν μία πολύ άσχημη μέρα για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, διότι έφυγε πρόωρα από κοντά μας μία εκλεκτή συνάδελφος, η Θεοχάρη Αθηνά. Η Αθηνά ήταν νηπιαγωγός, παντρεμένη με δύο παιδιά.

Όλα έτοιμα για το 12ο Πρωτάθλημα Αγωνιστικού Τάβλι Ελλάδας που θα φιλοξενήσει η Καρδίτσα (21-23/6)

Η μεγάλη γιορτή του αγωνιστικού τάβλι (backgammon) πλησιάζει.

Η Καρδίτσα φιλοξενεί το 12ο Πρωτάθλημα Ελλάδος στις 21-23 Ιουνίου, όπου οι 16 καλύτεροι Έλληνες παίχτες θα αγωνιστούν για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας συμμετέχει στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

Το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας, μη κερδοσκοπικός οργανισμός του Δήμου Καρδίτσας, συμμετέχει και φέτος στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2019- 2020.

Καρδίτσα: Αλυσοδεμένοι… τενεκέδες πάνω σε διάβαση τυφλών (+Φώτο)

Μία όχι ιδιαίτερα λογική εικόνα αντικρίσαμε το πρωί της Τρίτης (11/6) επισκεπτόμενοι τον πεζόδρομο πίσω από το 5ο Δημοτικό, που ενώνει τις οδούς Κουμουνδούρου και Μ. Αλεξάνδρου.

Πάτρα: Δύο άνδρες πνίγηκαν στην περιοχή Πλαζ - Ο ένας πήγε να σώσει τον άλλο που πνιγόταν

Νεκροί είναι και οι δύο άνδρες ηλικίας 67 και 80 ετών που νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (11/6) ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στην περιοχή της Πλαζ στην Πάτρας.

Τρεις νεκροί και 17 τραυματίες σε τροχαία ατυχήματα τον Μάιο στη Θεσσαλία

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μήνα Μαΐου 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου “τρέχει” η προθεσμία των αιτήσεων για ρύθμιση οφειλών έως 100 δόσεις στον Δήμο Καρδίτσας

Ο Δήμος Καρδίτσας καλεί όσους ενδιαφέρονται να ρυθμίσουν τις οφειλές τους (βεβαιωμένες έως και 16.07.2019), με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, να ενταχθούν στη σχετική ρύθμιση του Ν. 4611/2019 (ΦΕΚ 73/17.05.2019 τεύχος Α')

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ