.
.
.
.
.

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019

Βόλος: 24χρονη είδε τις προσωπικές της στιγμές να "ανεβαίνουν" στο διαδίκτυο

Θύμα δύο ανδρών έπεσε μία 24χρονη κοπέλα, που κατοικεί στον Βόλο, όταν ξαφνικά είδε ότι είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Φθιώτιδα: Έψαχνε τον κλέφτη αλλά ο "ποντικός" ήταν η συζυγός του!

Μια απίστευτη ιστορία φαίνεται ότι εξιχνίασε το ΑΤ Στυλίδας σχετικά με περιστατικό κλοπής που καταγγέλθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου από 59χρονο κάτοικο χωριού της Ανατολικής Φθιώτιδας.

100 θέσεις εργασίας για τη λουτρική περίοδο 2019 στα Λουτρά Σμοκόβου

Στην έγκριση προκήρυξης 100 θέσεων εργαζομένων για τη λουτρική περίοδο 2019 και για χρονική περίοδο απασχόλησης τριών μηνών προχώρησε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Λουτρά - Σμοκόβου Δολοπία Α.Ε. ΟΤΑ στη συνεδρίαση της 10ης Ιουνίου.

Με τέσσερα συνεργεία συνεχίζονται οι εργασίες στο Διοικητήριο Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο Διοικητήριο Καρδίτσας αν και οι ταχύτητες στη ολοκλήρωσή τους δεν μοιάζουν να είναι οι καλύτερες δυνατόν.

Συνάντηση του ΣΕΑΝ Καρδίτσας με τον Διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Στρατονομίας

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, ο Διοικητής του κέντρου εκπαίδευσης στρατονομίας συνταγματάρχης (Π.Ζ) Αθάνατος Κωνσταντίνος συναντήθηκε με το προεδρείο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καρδίτσας, στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης.

23χρονος φοιτητής βρέθηκε νεκρός μέσα στην φοιτητική εστία του Ρίου

Σοκ στην Πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας από τον απαγχονισμό ενός 23χρονου φοιτητή ο οποίος σπούδαζε στο τμήμα φιλολογίας, διέμενε στη φοιτητική εστία του Ρίου και καταγόταν απο την Αιτωλοακαρνανία.

Λάρισα: Χειροπέδες σε 39χρονο για κοκαΐνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες

Συνελήφθη, το βράδυ της Τετάρτης (12/6) στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 39χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και για αντίσταση.

Η κοιλάδα του Αχελώου έχει το δικό της τραγούδι από το Σπύρο Νικολάου (+Βίντεο)

Ο Σπύρος Νικολάου (στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής), με αγάπη για τη γενέτειρά του, τον ποταμό Αχελώο και την Κοιλάδα του Αχελώου, δημιούργησε ένα έντεχνο τραγούδι με τίτλο «Αχελώος».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ