.
.
.
.

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Φθιώτιδα: Θανατηφόρα παράσυρση γυναίκας το βράδυ της Δευτέρας

Δυστύχημα με την παράσυρση μιας γυναίκας περίπου 60 ετών, σημειώθηκε στις 22:20’ το βράδυ της Δευτέρας (17/6) στην εθνική οδό έξω από τα Καμένα Βούρλα στο ρεύμα προς Λαμία και συγκεκριμένα στο ύψος όπου βρισκόταν το παλιό κέντρο «Σευχέλλες».

Πέθανε στο δικαστήριο ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι

Ο ανατραπείς πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι πέθανε σήμερα, αφού κατέρρευσε μέσα στο δικαστήριο μετά το περάς μιας ακροαματικής διαδικασίας, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ινδονησία: 12 νεκροί και 43 τραυματίες σε καραμπόλα

Δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα που προκλήθηκε όταν ένας επιβάτης σε πούλμαν προσπάθησε να θέσει υπό τον έλεγχό του το όχημα, αρπάζοντας το τιμόνι από τον οδηγό του.

Γουλιανό 70 κιλών αλίευσε Καρδιτσιώτης στη Λίμνη Πλαστήρα

Πριν δύο χρόνια, στις 10 Ιουνίου του 2017, ο Στέφανος Κρομμύδας ψάρεψε στη Λίμνη Πλαστήρα ένα γουλιανό 57 κιλών, αλλά χθες Κυριακή ξεπέρασε το ρεκόρ του αλιεύοντας ένα γουλιανό-«θηρίο», βάρους 70 κιλών βάρους και 2,15μ. μήκους.

Ινδία: Στους 78 οι νεκροί από τον καύσωνα μέσα σε 48 ώρες

Ο καύσωνας που πλήττει το κρατίδιο Μπιχάρ της βόρειας Ινδίας στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 78 ανθρώπους μέσα σε 48 ώρες, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό των τοπικών αρχών, οι οποίες επέβαλαν περιορισμούς στην κυκλοφορία σε ορισμένες περιοχές.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ