.
.
.
.

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για τη Δευτέρα (24/6) - Καταιγίδες, χαλαζόπτωση και ισχυροί άνεμοι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με δείκτη προειδοποίησης 2 από 3 εξέδωσε αργά το βράδυ της Κυριακής (23/6) η Ε.Μ.Υ. με το οποίο ενημερώνει για ισχυρές βροχές, πιθανές χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους που θα επηρεάσουν τη Δευτέρα (24/6) την Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα.

Έως Τετάρτη (26/6) οι αιτήσεις για συνεργασία με την Επιχείρηση Ιαματικών Λουτρών Δρανίστας - Καΐτσας

Συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή (21/6) το Δ.Σ. της Διαδημοτικής (Σοφάδων και Δομοκού) Επιχείρησης Ιαματικών Λουτρών Δρανίστας - Καΐτσας.

Κοζάνη: Αυτοκίνητο παρέσυρε έξι ποδηλάτες - Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες (+Βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τη 13:00 στο 1οχλ. Πτολεμαΐδας – Άρδασσας όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα παρέσυρε μια ομάδα ποδηλατών, 6 στον αριθμό, τραυματίζοντάς τους σοβαρά.

Περιοδεία σε χωριά και ομιλία στους ετεροδημότες στην Αθήνα τη Δευτέρα (24/6) από το Γιώργο Κωτσό

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Καρδίτσας της Ν.Δ. Γιώργος Κωτσός, τη Δευτέρα 24/6/2019 συζητάει με τους πολίτες για το μέλλον του Νομού μας:

Καρδίτσα: Το βράδυ της Δευτέρας (24/6) ανοίγει η αυλαία για τα "Καραϊσκάκεια 2019"

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, και ώρα 21:00 το βράδυ, θα ανοίξει η αυλαία της 52ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού "Καραϊσκάκεια" που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας και η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Γιορτάσθηκε η «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

H εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Πολιτεία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, για την επιβράβευσή τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Σε φάση ανάκαμψης η Ρόζενμποργκ

Στη Νορβηγία, η Τρόμσο βρίσκεται στην 14η θέση (3η από το τέλος), έχοντας τη χειρότερη εντός έδρας επίδοση με 1-0-4. Ξεκίνησε με 4 διαδοχικές ήττες, μέχρι που κέρδισε την πρωτοπόρο Μόλντε, στο πιο πρόσφατο ματς.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ