.
.
.
.

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας 26-28 Ιουνίου σε τμήματα 9 δρόμων της Καρδίτσας - Δείτε ποιους δρόμους αφορά

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από Τετάρτη 26 έως και Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρες 07:00΄- 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, επί των τμημάτων των ακόλουθων οδών της Καρδίτσας:

Επιπλέον μερίδες της Ε.Σ.Ε.Κ. αγοράζει το Ε.Β.Ε. Καρδίτσας - Ολοκληρώνεται η παραχώρηση των καπναποθηκών

Στην αγορά επιπλέον Συνεταιριστικών μερίδων της ΕΣΕΚ ΣΥΝ.ΠΕ. αποφάσισε να προχωρήσει το ΕΒΕ Καρδίτσας ανταποκρινόμενο σε σχετικό αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενεργειακής Συνεταιριστικής Εταιρείας Καρδίτσας.

Δ.Σ. ΕΒΕ Καρδίτσας: Κατέληξε σε πρόταση αλλά όχι σε απόφαση για ανάδοχο και κόστος Εκπτωτικού Χωριού

Μία συζήτηση μιάμιση ώρας χωρίς ουσιαστικά να παρθεί απόφαση διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης (25/6) στο Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας για το θέμα του αναδόχου στο Εκπτωτικό Χωριό.

Περιοδεία Γιώργου Κωτσού την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ομιλία στους ετεροδημότες στη Θεσσαλονίκη

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Καρδίτσας της Ν.Δ. Γιώργος Κωτσός, την Τετάρτη 26/6/2019 συζητάει με τους πολίτες για το μέλλον του Νομού μας:

Σε επιφυλακή ο Δήμος Παλαμά για πλημμυρικά φαινόμενα

Προς την περιοχή του Παλαμά μετατοπίζεται το ζήτημα της ανόδου των υδάτων της στάθμη του ποταμού Μέγα που από το βράδυ της Δευτέρας δημιούργησε σοβαρά προβλήματα σε χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών στους Δήμους Μουζακίου και Καρδίτσας.

Ανανέωσε με την Αναγέννηση ο Κοβάτσεφ

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό και περσινό 1ο σκόρερ της κατηγορίας Α1 ΕΣΚΑΘ Γιάννη Κοβάτσεφ.

Στη δημοσιότητα η προκήρυξη για το κύπελλο Ελλάδας - Από την α΄φαση ξεκινά ο Α.Ο. Σελλάνων

Στη δημοσιότητα δόθηκε από την ΕΠΟ η προκήρυξη για το κύπελλο Ελλάδας της περιόδου 2019-2020 όπου και φέτος θα συμμετέχει ο κυπέλλοχος της ΕΠΣ Καρδίτσας Α.Ο. Σελλάνων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ