.
.
.
.

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Κάθειρξη για 2, στα «μαλακά» άλλοι 13 για υπόθεση αποπλάνησης νεαρής σε χωριό της Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκε χθες (Τρίτη 25/6) αργά το απόγευμα η εκδίκαση μιας πολύπλοκης υπόθεσης που εξέταζε την αποπλάνηση ενός κοριτσιού από πολύ μικρή ηλικία σε χωριά της Καρδίτσας, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο εδώλιο των κατηγορουμένων 18 άτομα.

Ανανέωσε με την Αναγέννηση ο Καλιάρας

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας με τον Κώστα Καλιάρα στυλοβάτη της ομάδας κατά την περσινή σεζόν .

«Εξοικονομώ Κατ΄Οίκον ΙΙ»: Από 15 Ιουλίου οι αιτήσεις

Από τις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσει διαδοχικά ανά ομάδα Περιφερειών η υποβολή αιτήσεων για τη δεύτερη φάση του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον ΙΙ», προϋπολογισμού 250 εκατομμυρίων ευρώ (400 εκατ. μαζί με την ιδιωτική συμμετοχή) που αναμένεται να καλύψει 25.000 κατοικίες.

Κ. Αγοραστός «Οι σύγχρονες, έξυπνες πόλεις βασικός πυλώνας ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας»

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μιλώντας στο Ζάππειο Μέγαρο, στο διεθνές συνέδριο τεχνητής νοημοσύνης με τίτλο «One Belt, One Road: Chinese AI landing in Greece» τόνισε ότι «η αναζωογόνηση και ο εκσυγχρονισμός των αστικών κέντρων της Θεσσαλίας αποτελεί στρατηγικό στόχο της Περιφέρειας για τα επόμενα χρόνια καθώς συνδέεται άμεσα με την αναπτυξιακή διαδικασία και τις σύγχρονες απαιτήσεις για μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Ανανέωσαν οι Ψυχογιός και Ζωιτσάκος με τον Γυμναστικό Σύλλογο Σοφάδων

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του το Δ.Σ του Γ.Σ.Σ αναφέρει ότι: "Ο Γυμναστικός Σύλλογος Σοφάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας με τους Γιώργο Ψυχογιό και Τύφωνα Ζωιτσάκο.

Πρόγραμμα περιοδειών της υποψήφιας Βουλευτή της Ν.Δ. Σοφίας Τόλια την Πέμπτη 27 Ιουνίου

Σε κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας θα περιοδεύσει το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουνίου η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Σοφία Τόλια.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων στους επιβάτες για τις εθνικές εκλογές

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, παρέχει έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής, από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.

Δυναμική συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κωτσού στην Αθήνα

«Η Ελλάδα για να αναπτυχθεί και να δουλέψει ο λαός μας απερίσπαστος για την ολική επαναφορά της στο Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, πρέπει το γρηγορότερο να επιλύσει τα εμφανή προβλήματα στη δημόσια τάξη και ασφάλεια»…

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ