Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019

Η Σοφία Τόλια γνήσιο τέκνο του Μουζακίου στην προεκλογική της ομιλία στο Μουζάκι!!!

Αύριο (29-06-2019) στις 21:30 η υποψήφια Βουλευτής Σοφία ΤΟΛΙΑ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική της ομιλία στο Μουζάκι και στο κατάστημα του Λάκη Παπαναστασίου.

Λάρισα: Δικογραφία εις βάρος 45χρονου για 17 κλοπές

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνολικά 17 περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στη Λάρισα και σε διάφορες περιοχές της χώρας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου και μιας άγνωστης μέχρι στιγμής συνεργού του για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Χρυσής Καρρά

Τελούμε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Σοφάδων το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Λατρευτής μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, και θείας Χρυσής Καρρά.

Κατασκευή ιστοσελίδας: τι είναι το single page

Οι ιστοσελίδες μίας σελίδας (single page) γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε εγχώριο επίπεδο, καθώς επιτυγχάνουν ποικίλους στόχους που σχετίζονται με το marketing και εν γένει επιδρούν ευεργετικά στην ηλεκτρονική παρουσία εταιρειών και επιχειρήσεων στο Διαδίκτυο.

Τι να κάνετε για να προλάβετε την εμφάνιση ευρυαγγειών

Ταλαιπωρούν κυρίως τον γυναικείο πληθυσμό, εμφανίζονται στο δέρμα των ποδιών πιο συχνά και προκαλούν αισθητικό πρόβλημα στις ασθενείς οι οποίες κινητοποιούνται προκειμένου να το αποκαταστήσουν με ιατρική θεραπεία. 

Νέα δυναμική συγκέντρωση ετεροδημοτών του υποψ. Βουλευτή Γ. Κωτσού στη Θεσσαλονίκη

«Η σημερινή απαράδεκτη κατάσταση, η απραξία και η μιζέρια θα τερματιστούν αμέσως με τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα συντελεστεί στις κάλπες της 7ης Ιουλίου, όταν ο Ελληνικός λαός θα αναδείξει νέα κυβέρνηση της χώρας τη Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη»!

Δήλωση της Δώρας Θωμοπούλου, υπ. Βουλευτή Καρδίτσας με το Κίνημα Αλλαγής σχετικά με τις πρόσφατες καταστροφές αγροτικών καλλιεργειών

"Μετά τις επισκέψεις μου στα Δ.Δ. του Δήμου Παλαμά και Μουζακίου, διαπίστωσα τις σοβαρές ζημιές που υπέστησαν οι αγροτικές καλλιέργειες των περιοχών αυτών, λόγω των πρόσφατων έντονων βροχοπτώσεων.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ