.
.
.
.
.

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019

Παράταση για τις 120 δόσεις στην εφορία ανακοίνωσε η Παπανάτσιου

Απόφαση με την οποία παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης για την υπαγωγή στη ρύθμιση με τις 120 δόσεις για ληξιπρόθεσμα χρέη στην Εφορία, υπέγραψε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Σε 12 εξεταστικά κέντρα οι πανελλαδικές εξετάσεις στην Π.Ε. Καρδίτσας - Αρχίζουν την Πέμπτη 6/6 (+Βίντεο)

Σε 12 εξεταστικά κέντρα θα προσέρθουν το προσεχές διάστημα οι υποψήφιοι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, από το ν. Καρδίτσας, για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Φθιώτιδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.

Τραυματισμός δικυκλιστή στα Φάρσαλα μετά από τροχαίο

Τραυματίας μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Πανεπιστημιακο Λάρισας μοτοσικλετιστής από τα Φάρσαλα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το μηχανάκι το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε Ι.Χ. αυτοκίνητο μέσα στην πόλη.

Γιώργος Καραβίδας: "….για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Μουζακίου"

Στην επόμενη μέρα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο Μουζακίου και ενώπιον την αποτελεσμάτων τους, εξακολουθώ να πιστεύω πως ο Δήμος Μουζακίου και οι δημότες του αξίζουν και είχαν τη δυνατότητα καλύτερης τύχης, την οποία μπορούσαν να διαχειριστούν πρόσωπα ικανά, μακριά από κομματικές επεμβάσεις, προσωπικές φιλοδοξίες και διάφορες άλλες επιδιώξεις.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ