.
.
.
.

Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019

Ε.Ο.Σ.Κ.: Πανελλήνια συνάντηση φίλων των Αγράφων

Τα Άγραφα, ένα σπάνιας ομορφιάς ορεινό συγκρότημα της νότιας Πίνδου, τόπος μοναδικής, φυσικής, ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, απειλούνται από τα σχέδια για την εγκατάσταση εκατοντάδων ανεμογεννητριών. 

Χρυσούλα Κατσαβριά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να παραμείνει πιστός στις δεσμεύσεις του και άμεσα να ανασυνταχθεί»

Η αγωνία όλων μας να ξεπεράσουμε την κρίση και να επιστρέψουμε σε ένα περιβάλλον σταθερότητας και κανονικότητας, δημιουργεί σε πολλούς την ιδέα ότι επιτυχία είναι να γίνουν όλα όπως ήταν πριν την κρίση.

Play Off & Play Out Α1' ΕΠΣΚ: Νίκησε και ελπίζει η Μαραθέα

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον οι αγώνες των Play Off της 6ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΚ με το Καρποχώρι να κάνει την πρώτη νίκη στα Play off απέναντι στο Δασοχώρι ενώ στο άλλο παιχνίδι Ματαράγκα και Φύλλο ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη 10.500 μόνιμων εκπαιδευτικών στα σχολεία

Υπεγράφη από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτο και την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Μ. Ξενογιαννακοπούλου η εγκριτική απόφαση (Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου) για τον μόνιμο διορισμό 10.500 εκπαιδευτικών.

Εurostat: Στο 18,5% η ανεργία στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο

Στο 18,5% διαμορφώθηκε η ανεργία στην Ελλάδα το Φεβρουάριο του 2019, σε σχέση με 18,6% τον Ιανουάριο σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ