.
.
.
.

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019

Μέσω τραπεζικού λογαριασμού υποχρεωτικά η καταβολή αποζημίωσης απόλυσης εργαζομένου

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, υπέγραψε την απόφαση για την υποχρεωτική καταβολή από τους εργοδότες της αποζημίωσης απόλυσης των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού πληρωμών.

Ανακοίνωση του Δικτύου Αγράφων για την απορριπτική απόφαση του ΣτΕ στο αίτημα φορέων και πολιτών για τα αιολικά στα Άγραφα

Δυσάρεστη έκπληξη μας επιφύλαξε σήμερα, που είναι και η παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος το Συμβούλιο της Επικρατείας. Πράγματι μάθαμε ότι πριν δύο ημέρες, αμέσως μετά τις εκλογές, εκδόθηκαν οι αποφάσεις και είναι απορριπτικές, για τις αιτήσεις ακύρωσης κατά των αδειών εγκατάστασης των αιολικών στα Άγραφα που είχαμε κάνει 26 φορείς και περισσότεροι από 500 πολίτες.

Ξεκινάει το Σάββατο 8 Ιουνίου το 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών του Δήμου Παλαμά

Ο Δήμος Παλαμά και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Προσχολικής Αγωγής Παλαμά (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουν το Φεστιβάλ χορωδιών που τείνει να γίνει θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης του Παλαμά.

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας με αφορμή τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογικών αναμετρήσεων

Αγαπητοί συνδημότες, οι Ευρωεκλογές τελείωσαν, έχουν τελειώσει όμως και οι εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης, όλοι κρινόμαστε πλέον εκ' του αποτελέσματος και από την θεσμική θέση και το ρόλο που είχε ο καθένας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ