.
.
.
.

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών σε Καρδίτσα και Παλαμά (+Βίντεο)

Με τη συμμετοχή πολλών ακαδημιών ποδοσφαίρου διεξάγεται αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, σε Καρδίτσα και Παλαμά αντίστοιχα, το 4ο φιλανθρωπικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου, με στόχο την στήριξη και ενίσχυση του Συλλόγου «Φλόγα»

Παράταση ισχύος διπλωμάτων για πολίτες άνω των 74 ετών

Mε νομοθετική ρύθμιση που κατατέθηκε σήμερα από το ΥΠ.Υ.ΜΕ. δίνεται 5μηνη παράταση ισχύος των διπλωμάτων οδήγησης των πολιτών που έχουν συμπληρώσει το 74 έτος της ηλικίας τους και έχουν κάνει αίτηση επανεξέτασης έως 31 Ιουλίου 2019.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 8, 9 και 10 Ιουνίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 8 Ιουνίου και την Κυριακή Ζ΄ από του Πάσχα (των αγίων 318 θεοφόρων πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου και του εν αγίοις πατρός ημών Κυρίλλου, πατριάρχου Αλεξανδρείας) 9 Ιουνίου 2019, θα βρίσκεται στην Κηφισιά προκειμένου να μετάσχει στις λατρευτικές Συνάξεις, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Κυρίλλου, πατριάρχου Αλεξανδρείας, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος.

Πρόταση του Ε.Ο.Σ.Κ. για την κατασκευή του «μονοπατιού των προσκυνητών»

…«Ὁ μὲν οὖν Κύριος μετὰ τὸ λαλῆσαι αὐτοῖς ἀνελήφθη εἰς τὸν οὐρανὸν καὶ ἐκάθισεν ἐκ δεξιῶν τοῦ Θεοῦ.  Ἐκεῖνοι δὲ ἐξελθόντες ἐκήρυξαν πανταχοῦ, τοῦ Κυρίου συνεργοῦντος καὶ τὸν λόγον βεβαιοῦντος διὰ τῶν ἐπακολουθούντων σημείων. ἀμήν.»

Δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων αποκτούν οι οικισμοί Πατητήρι, Βότση και Καλαμάκια του Δήμου Αλοννήσου

Πράσινο φως για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Αλοννήσου για την κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ομβρίων στους οικισμούς Πατητήρι, Βότση και Καλαμάκια «άναψε» το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ