.
.
.

Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2019

Βρήκαν πτώμα σε κήπο στο Λονδίνο και πιστεύουν πως ήταν λαθρεπιβάτης που έπεσε από αεροπλάνο

Το πτώμα ενός άντρα που βρέθηκε σε κήπο στο Λονδίνο, εκτιμάται πως ήταν λαθρεπιβάτης και πιστεύεται ότι έχει πέσει από το σύστημα προσγείωσης αεροπλάνου που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

Μηνύματα νίκης για τη Σοφία Τόλια και τη Νέα Δημοκρατία - Κοντά στους ετεροδημότες της Αττικής το απόγευμα της Τρίτης (2/7)

Ισχυρότατα μηνύματα νίκης από όλο τον κόσμο λαμβάνει καθημερινά η υποψ. Βουλευτής κ. Σοφία Τόλια. Όπως φάνηκε και στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις στον Παλαμά και το Μουζάκι η επιθυμία των πολιτών για ανανέωση και πολιτική αλλαγή είναι προφανής και προς αυτή την κατεύθυνση εμπιστεύονται την υποψ. Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Επισκέψεις του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Κωτσού την Τρίτη 2 Ιουλίου

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Καρδίτσας της Ν.Δ. Γιώργος Κωτσός, την Τρίτη 02/07/2019, συζητάει με τους πολίτες για το μέλλον του Νομού μας στις τοπικές κοινότητες:

Δήλωση - παρέμβαση του Κ. Αγοραστού για το φράγμα της Μεσοχώρας

Παρέμβαση για το φράγμα της Μεσοχώρας έκανε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ζητώντας από ΔΕΗ και Δήμο Πύλης να προχωρήσουν άμεσα τις διαδικασίες που είχαν δεσμευτεί να δρομολογήσουν πριν από δύο χρόνια, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί και να αρχίσει η έμφραξη του φράγματος και η πλήρωση του με νερό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ