Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Εξαρθρώθηκε σπείρα στα ορεινά της Καρδίτσας που άνοιγε σπίτια

Σπείρα κλεφτών (τέσσερις αθίγγανοι), εξαρθρώθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Νεράιδας Καρδίτσας μετά από κλοπές που διέπραξαν σε χωριά της Ευρυτανίας.

Σύσκεψη στο Κ.Υ. Μουζακίου παρουσία του νέου Δημάρχου Αργιθέας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Κ.Υ. Μουζακίου παρουσία της Διευθύντριας Βασ. Τζούνα, των διοικητικών στελεχών Ελ. Τσουρή, Κ. Σκρέτα και Δημ. Πούπη του νέου Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου που συνοδευόταν από τους επίσης νεοκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους. Μπ. Πούλιο και Κ. Γραμμένο.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κηρύχθηκαν Δήμοι της Π.Ε. Ημαθίας

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, κήρυξε τους Δήμους ΑλεξάνδρειαςΒέροιας και Νάουσας, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας,

Παράταση δύο ημερών στην κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων από το Υπ. Παιδείας

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ παρατείνεται ως και την Τετάρτη 17 ιουλίου 2019.

5.000 στρέμματα στην Π.Ε. Καρδίτσας με ζημιές από την κακοκαιρία - Περισσότερα από 370.000 στην υπόλοιπη Ελλάδα

Κοντά στα 5.000 στρέμματα καλλιεργειών έχουν πληγεί στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας από την κακοκαιρία της 10ης Ιουλίου μετά από επιτόπιους ελέγχους που προχώρησαν οι εκτιμητές του ΕΛΓΑ.

Οι ημερομηνίες πληρωμής των επιδομάτων και των συντάξεων Αυγούστου

Αρχίζουν τις επόμενες ημέρες και έως τις 2 Αυγούστου οι πληρωμές συντάξεων και επιδομάτων. Συγκεκριμένα στις 26 Ιουλίου θα πληρωθούν οι συντάξεις Αυγούστου για τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ.

ΟΑΕΔ: Με ολιγοήμερη καθυστέρηση η πληρωμή των 30.333 ωφελουμένων που παρατάθηκαν οι συμβάσεις τους

Ολιγοήμερη καθυστέρηση στην καταβολή των αποδοχών των 30.333 των ωφελουμένων του προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα που παρατάθηκαν οι συμβάσεις τους κατά 4 μήνες γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ΟΑΕΔ.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ