Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019

Συνελήφθη 44χρονος στα Φάρσαλα για κατοχή αρχαιοτήτων

Συνελήφθη, το πρωί της Κυριακής (14/7), στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 44χρονος, για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Δημ. Παπακώστας: Ώρα για ανασυγκρότηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Καρδίτσας

Επανειλημμένα έχουμε παρέμβει, διαβιβάζοντας δίκαια παράπονα Δημοτών της Ορεινης περιοχής της Αργιθέας για την κακή βατότητα των κεντρικών δρόμων με ευθύνη της Περιφερειακής Αρχής Θεσσαλιας.

36 νέα οχήματα σε Πυροσβεστική και στρατιωτικές Μονάδες της Θεσσαλίας μέσω ΕΣΠΑ για την πολιτική προστασία

Νέα οχήματα και μηχανήματα αποκτούν μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η Πυροσβεστική Υπηρεσία και στρατιωτικές Μονάδες της Θεσσαλίας, καθώς δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η έγκριση για την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας δύο νέων έργων, συνολικού προϋπολογισμού 5.495.000 ευρώ, με στόχο την ενίσχυση της προστασίας της Θεσσαλίας από φυσικές καταστροφές.

Οδηγίες για μέτρα πρόληψης και προστασίας από τα κουνούπια από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Οδηγίες για μέτρα πρόληψης και προστασίας από τα κουνούπια εξέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Ν. Καρδίτσας: Πλησιάζουν τις 1.400 οι αιτήσεις για εξοπλισμό πρόσβασης σε τηλεοπτικό σήμα

Σημαντική συμμετοχή, ανάλογη του μεγέθους του προβλήματος, υπάρχει στο νομό Καρδίτσας σε ότι αφορά στην διαδικασία υποβολής αιτήσεων για παροχή εξοπλισμού που θα εξασφαλίζει πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ