Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

Καναδάς: Τρεις νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι από συντριβή υδροπλάνου σε λίμνη

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε λίμνη, η οποία βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή στον βορειοανατολικό Καναδά. Ένα υδροπλάνο συνετρίβη με συνέπεια τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και τέσσερις ακόμα να αγνοούνται.

Οριστικό τέλος σε δώρα και επίδομα αδείας στο Δημόσιο έβαλε το ΣτΕ

Η κατάργηση των δώρων-επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινής αδείας (13ος και 14ος μισθός) στους δημοσίους υπαλλήλους είναι συμβατή με το Σύνταγμα κι επιβεβλημένη έκρινε με σειρά αποφάσεών της η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).

Άρχισε να «βγάζει» προβλήματα η συνεχιζόμενη κακοκαιρία σε περιοχές της Π.Ε. Καρδίτσας

Σε επιφυλακή βρίσκεται ο μηχανισμός τόσο της Π.Ε. Καρδίτσας, όσο και των πεδινών κυρίως Δήμων για να αντιμετωπιστούν επιπτώσεις από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που τις τελευταίες ώρες πλήττουν την περιοχή μας.

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ολοκλήρωση του φράγματος στο Ληθαίο ποταμό

Στην τελική ευθεία περνά η ολοκλήρωση του φράγματος στον ποταμό Ληθαίο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων καθώς υπογράφθηκε η σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 1.950.000 ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες έμφραξης του φράγματος και πλήρωσης του ταμιευτήρα.

Συνάντηση Μητσοτάκη - Κικίλια στο υπ. Υγείας - Οι πέντε προτεραιότητες που τέθηκαν

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (16.7) το Υπουργείο Υγείας και ενημερώθηκε από τον νέο υπουργό Βασίλη Κικίλια και τον Υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία και τους χώρους ευθύνης τους.

Κλείνουν για ένα 12ωρο οι σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 20:30 το βράδυ της Τετάρτης 17 μέχρι τις 08:30 το πρωί της Πέμπτής 18 Ιουλίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ